resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10198
    hagiyi falan gectim yirmi yil geride kalmis da, adam meloyu getirdi lan buraya. herkesin bitik dedigi, alindigi gun sözlüğün karalar bagladigi melo. resmen bu ne aq derken kendimizi meloyla delicesine bi askin icinde bulduk sonra. belki de varmış demekki bi bildigi belki de?

    yigit gokoglan transferiyle tasak geciyorsan, melo icin de hakkını vereceksin. bu sneijder bizim dorduncu tercihimiz muabbeti de çok baydi. bize gelen sneijder 9 ay top oynamamis, cok ciddi sakatliktan cikmis bi sneijderdi. bonservise 7.5, imza parasina 5, yillik maasa da mac basilarla 4.5 verdiginde 3.5 yillik bi sozlesmeyle 28 milyon euroyu aşan bir meblağa bir transfer yapiyorsun. ve bu adam bu sakatliktan pelte gibi donebilirdi. sukur ki donmedi. ayrica listenin basindaki dusan tadic de premier ligde listenin birinci sırasında olmasinin cok da abuk sabuk bi durum olmadigini gostermis bi oyuncu o donemden sonraki performansiyla.

    sırf vurmus olmak icin vurmaya calisiyor bazilari. her konuda yuzdeyuz haklıdır demiyorum, ama hakli oldugu noktalar da az degildir. transfer biyerden sonra sansa kaliyor. dunyanin en iyi oyuncularindan falcao manuda sıçıp batirabiliyor. bale istenileni veremeyebiliyor. transferleri o anki baglaminda bakip yorumlamak gerekir. amrabati almaya calisirkenki heyecanlari hatirlayin, israr eden sadece terim değil, taraftarimizin yuzde 80iydi.

    dogrusuyla yanlisiyla galatasarayda en etkili bes insandan biridir tarihteki. tüm yasanilanlara tepeden bakinca da herzaman nezdimde saygiyi hak edecektir. ayrica takimimizla suan primer bi baglantisi yokken bence durup durup bu ismi eşelemenin anlamı da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın