resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4017
    1 haftalık huzursuzluğumuzun baş mimarı...

    aykut uefa'da yarı finale çıkınca kendisi dedi ki; bu takım avrupa'da yarı finale çıktı, daha iyi hoca ile ben ligi de domine ederim. transfer lazım değil, avrupa'da da yokuz zaten...
    ersun'u getirdi, şampiyon oldu.
    ersun'un yerine maliyetsiz direktör getiririm takım nasıl olsa her halükarda iyi dedi. takımın yaşlandığını hesaplayamadı. yine transfer yapmadı. (göstermelik diego transferi)
    ismail'i getirdi, ikinci oldu, arkadaşlar o bitik kadro, ismail'in yönettiği, aziz'in sabote ettiği kadro ikinci geldi. yaşlı takımının 70'te 1-0 gerideyken galatasaray, beşiktaş gibi hırslı yüklenemiyor maça, o zaman anladı ''takım gençleşecek''

    bu sene avrupa'ya gidiyoruz;
    sorumsuz alves ile,
    yaşlı gökhan, emre, volkan ile,
    tek başına sow ile,
    tutmayan diego ile,
    tecrübesiz teknik direktör ile,
    sportif eksiklikten haber verecek birisi olmadan,

    ---olmaz--- dedi.
    kjaer'i aldı,
    fernandao ile görüşmekte,
    nani'den bahsediyorlar,
    italya'dan kadro mühendisi,
    porto kültürlü, avrupa'lı genç hoca getirdi. eminim ki, kuyt'ın yerini de en iyilerinden biri ile dolduracaklar ya da en kötü ihtimal gelecek vadeden bir yıldız ile. inşallah bruma'yı alırlar ne diyeyim.

    şu fenerbahçe düşmanı gözlükleri bir çıkarıp kenara bırakın ve izleyin. tahlil edin. geçen sene biz fb pozisyonunda olsak ve dursun özbek bu sene bu hamleleri yapsa onun portresi 19 inçlik laptoplarımızın yarısını resmi süslüyordu. çirkin kral, pisuvarların efendisi diyorduk.

    prandelli, avrupa hariç çok başarısız adam değildi, lig açısından bıraktığı yer çok fena değildi (liderin 1-2 puan gerisinde) ama onu gönderen gelecek endişesi (işte bunun adı ünal aysal vizyonudur) oynattığı futbolun yeterli olmamasıydı. ama bu özbek eminim öyle dertlere girmeyecektir. bizim 30 yaşının altı futbolcu girmesinin yasak olduğu orta sahamız bu sene 60 maç çıkaramayınca, 70'ten sonra yol geçen hanı olunca geçen seneki aziz yıldırım çaresizliği, ve o çaresizliğin getirdiği sinir ile izleyeceğiz takımı.

    bugün tüm taraftar aziz yıldırım'a ikinci, üçüncü şansı tekrar verir pozisyonda. emin olun yaptığı transferlerin payı kadar selçuk şahin'i gönderebilme vizyonuna sahip olduğu için de.

    biz de hamzaoğlu'na, özbek'e tanman'a van persie'yi almadıkları için kızgın değiliz, aydın'ı gönderecek vizyona sahip olmadıkları için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın