• 458
    tallin maçını izlemek için herzaman yeşilköy'de gittiğim mekana gittim baktım içerisi tıklım tıklım ve galatasaray maçı izleniyor bi masa buldum, oturdum, esnaf çayımı sipariş ettim, sigaramı yaktım hayat bana güzel valla cimbomum da 1-0 önde. genelde nedendir bilinmez yakın saatlerde galatasaray ve fener'in maçı varsa fenerbahçe ağırlıklı dönüşümlü yayın yapılırdı veya benim şansıma öyle oluyordu. uzun bir süre galatasaray maçını izledikten sonra fener maçının ilk yarısının bitmesine 2 dakika varken fener maçına geçildi. tam o anda da zaten fener gol atınca mekandan sade bir sevinç sesi yükseldi. şaşkınlığım devam ediyor fener gol attı ama mekandan çıkan ses cılız, içerde az sayıda fenerli var olacak iş değil oysa ben fenerin 3. sınıf takımlara attığı golden sonra yıkılan mekanları hatırlıyorum neyse. tekrar galatasaray maçına döndüğümüzde keita'nın golüyle mekanda bir uğultu çoğunluk ayakta o an anladım ki artık zaman bizim zamanımız.

    ilk paragrafta belirtmek istediğim nokta artık galatasaraylı takımını izlemeye geliyor, merak ediyor. en güzel örneği büyük ağabeyim. özhan canaydın olduğu sürece galatasaray maçına gitmeyecem diyen ağabeyim askerden döndü ve bana galatasaray'ın bu aralar sami yen de maçı var mı diye soruyor. taraftarı tekrar heyecanlandıran, merak ettirten yönetime bu başarısından dolayı teşekkür etmek lazım kolay iş değil. özhan canaydın yönetimiyle 15 sene geriye giden galatasarayı bu borç batağı içinde tekrar zirveye taşımak kolay iş değil gerçekten. sokaklarda galatasarylıları gördükçe sıra gene bize geldi demekten kendimi alamıyorum.

    mevcut yönetimin vizyon farkı galatasaray spor klübünü tekrar ayağa kaldırmıştır. maçtan bir gün önce biletixten bilet bulan bendeniz artık bulamaz oldum. seneye aslantepeye geçilecekken sami yen'e yapılan yatırımı boş yatırım olarak değerlendirenler, yönetimi boyunca sami yen'e tek bir çivi bile çakmayanlar boş tribünlere karşı oynamakla ödüllendirildiler. bir futbol takımının itici gücü olan taraftarıdır. mevcut yönetim taraftarına daha iyi olanaklarda maç izletmek için elinden geleni yapmaktadır. sonucunda da taraftar takımını desteklemeye gelmektedir hatta aileleriyle çocuklarıyla. futbol takımımız da şu an için önüne gelene 4-5-6 sallamaktadır. lig sonuna kadar tabii ki böyle gitmeyecek ancak rijkaard'ın da vaad ettiği üzere galatasaray yenilse bile taraftarı üzülecek ama tempolu, keyifli bir maç izlemiş olacak ve şampiyonluk umudu hiç bitmeyecek.

    galatasaray futbol takımını dünyanın önde gelen hocalarının, önde gelen futbolcularının tercih ettiği bir klüp statüsüne yükselten herkese saygılar sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın