• 12543
    öyle bir takımız ki şu anda sözleşmeli oyuncularımızın hepsini serbest bırakma şansımız olsa sadece muslera, melo, sneijder, semih, biraz selçuk ve burak dışında başka takımlarla kontrat imzalayabilecek oyuncumuz yok.

    şu an ki durumumuzu özetleyecek en iyi durum ise 2008 şampiyonluğudur. o sene olduğu gibi bu sene de biraz gaz ve biraz şans ile şampiyon olduk ve her şey unutuldu. takımın en az 6 ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı varken ve takım gittikçe yaşlanmaya başlamışken, biz takım içi dengeler bozulmasın diye sabri ile 2 yıllık anlaşma yapıp tonla para vermekteyiz.

    tarihimizin en kötü sezonu olan 2010-2011 sezonu da işte tam böyle yanlışlar üzerine gelmişti. serdar özkan, mehmet batdal gibi transferler o sene de bomba transfer diye tanıtılmıştı tıpkı bilal gibi. işte o sezonun başlangıcı 2008 şampiyonluğu iken umarım ondan daha kötü bir sezonun başlangıcı da 2014-2015 şampiyonluğu ile gelen süreç olmaz. 2010-2011 sezonundan daha kötü bir sezon zaten küme düşmek olur herhalde.

    önümüzdeki günlerin iyi mi kötü mü olacağı ise aşağıdaki şartlara bağlı :

    1- aydın yılmaz ile sözleşme imzalanacak mı ?

    2- umut gündoğan, yekta, sercan, dany, furkan gibi gereksizler takımdan uzaklaştırılacak mı ?

    3- 32 yaşındaki adamlar yerine doğru düzgün transfer yapılacak mı ?

    4- hamza hoca bir zahmet takıma ağırlık koyabilecek mi ?

    5- takım içindeki yeniçeriler yada otobüsün arka beşlisi diye tanımlayacağımız çetecikler kendine çeki düzen verecek mi ?

    6- dolduğu zaman çok iyi akustiğe sahip olan stadın bitmek bilmeyen yolları yapılacak mı ?

    7- yönetim kendi çıkarlarının önüne galatasaray sevgisini koyabilecek mi ?

    bana sorarsanız bu yukarıda yazdıklarımdan hiç biri olmayacak. nasılsa gs store alışverişi yapan ve kombine alan taraftarımız var vuralım semeri onların sırtına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın