• 3543
    başkası adına utanmak sözünü bugün bana nasıl yaşattıklarını yazacak kelime bulamıyorum ama aklıma gelen ilk birkaç şeyi de eklemek istiyorum.
    - siz nasıl bir yönetimsiniz ki yönettiğiniz kulübün adını bilmekten acizsiniz.
    - galatasaray markasını dünyada en yüksek şekilde başarıyla temsil etmiş engelsiz aslanlarımızı evlerinde kira ödeyemez duruma getirebildiniz.
    - geçtim zammı konuşmayı kendinden fedakarlık yaparak sözleşme imzalayan hocamıza komik bir bütçe ayırıp, yaptığınız beceriksizliklerle o takıma transfer yasağı getirirsiniz.
    - bir sene basit bir metro işini çözemeyip, taraftarını bütün sene rezil ettin hemde yağmur nedir çamur nedir demeden. ( ki o taraftar passolig vs. rağmen en çok stada gelen taraftar, ki o taraftar en çok forma almış taraftar)
    - 3. sınıfa giden öğrencinin bile yaptığı yanlışlardan ders alıp akıllanabildiği bir dünyada sen hala "kısıtlı" diye lanse edilen bir bütçeni ahı gitmiş vahı kalmış adamlara harcadın.
    - ve en son milletin seni karşılıksız seven insanların cebinden zar zor biriktirip arttırdığı parayı nasıl olurda hak etmeyen hırsızlara verebildin.
    bu ahbap ilişkilerini bırak ! profesyonelliğin farkına var !
    adının farkında ol ! bakkal ya da apartman yönetmediğinin farkına var !
    edit : daha neler kusardım da adındaki galatasaray sevgime dua et !
App Store'dan indirin Google Play'den alın