resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 286
    sabri'yle sözleşme imzala, imzalama diyen yok. yalnız ünal aysal'ın yaptığı saçmalıkları yapmana ne gerek var. sabri'nin 1.8 milyon euro alması ne demektir.
    basına açıklama yap, yapma diyen yok. pazartesi'den itibaren imza şov diyorsan o imzaları attıracaksın ve birlo ve sabri olmayacak o adamlar.

    çok net söylüyorum. bu adamın ya da cüneyt tanman'ın gidip van persie, podolski, soldado falan ikna edebilecek kabiliyette olduğuna inanmıyorum. niasse'yi getirir, aatıf'ı getirir. üstüne de gidip hoca yüksek maliyetli transfer istemedi ondan van persie vs almadık der. öyle bir izlenim bırakıyor bende.

    ben şu dünyada bayern, barça, chelse gibi büyük takım çalıştırmayı sağ bekine dani alves, forvetine van persie, kanata podolski(konoplyanka), orta sahaya de jong istemeyecek hoca tanımıyorum.

    bu adamlar gelmezse yönetim getirememiştir. net. sneijder'i, drogba'yı nasıl yönetim isteyip getirmişse bu adamları da yönetim getirecek. getirebilirse.

    ama tabi hamza hoca saçma bir şekilde yönetime kendini kalkan ettiği için fatura sezon ortasında ona kesilecektir.

    ekleme:

    şimdi de amrabat'la sözleşme uzatacaklarmış. noluyoruz lan? adamla taşşak geçmek bu oluyor işte. şu takımın üst üste 8-10 yıl adam gibi yönetildiği günü göstermeden alma canımı allah'ım diyeceğim de ölümsüz olurum o zaman heralde aq.
App Store'dan indirin Google Play'den alın