• 12507
    ünal aysal'ın eşsiz çabası sonunda borcunu azalttıktan sonra yine ünal aysal'ın eşsiz performansıyla aynı borcu 830.000.000 tl'ye kadar çıkaran takım. üstelik birçok futbolcunun da uzun süreli sözleşmeleri var. şimdi kjaer fenere geliyor diye bunun üzerinden bile hamza hıca'ya sallayanlar var. bunların gerçeklerden haberi yok. sen mali olarak bu kadar batmışken ched-semih tandemini bozamazsın. buna imkânın yok. stopere oyuncu alırsan da bu maliyeti düşük bir adam olmak zorunda.

    aynı şey birçok mevki için de geçerli. şu an galatasaray'ın eli serbest değil. bu mirası da ünal aysal'ın yaptığı saçma sapan transferlere, hajroviçlere, ontiverolara borçluyuz.

    bence önümüzdeki iki, belki üç yıl şampiyonlar ligi'nde başarı da çok zor. elinde kapı gibi kontratları olan bış, delik deşik bir kadro var. nasıl toparlayabilirsin ki?

    bunların yanında takımın yaş ortalaması çok yüksek. piyasada adı geçen adamlar podolski, huntelaar, van persie... bu adamların da yaşları çok yüksek. bunlardan birini alırsak net saçmalamış oluruz. kadromuz da zaten yaşlı. selçuk, burak, umut, melo, sneijder, ched, sabri, hamit... hepsi son bahara girecek. bazıları son baharlarında. galatasaray'ın yaş ortalamasını düşürmesi gerek. sahaya enerji koymak için başka bir çaremiz yok.

    aatıf dışında medyada adı geçen hiçbir oyuncuyu istemem ben bu takımda açıkçası. hamza hoca'nın da bu isimlere meyletmeyeceğini umuyorum. galatasaray bu gibi adamlarla yeterince para ve zaman kaybetti. jem karacan birkaç yıl önce olsa tamam da, şimdi çok gerek yok. yani melo'nun yedeklenmesi tabii gerekiyor, performansını bilmiyorum, ama sağlık durumu çok iyiymiş gibi görünmüyor.

    galatasaray'ın sahaya tempo ve zekâ koyabilecek adamları bulması gerekiyor. başka türlü toparlanamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın