resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 195
    birisi geçtiğimiz yıllarda yaptığımız sponsorluk anlaşmalarının rakamlarını verse de öyle eleştirsek dediğim galatasaray başkanı.

    geçen sene şampiyonlar ligi gediklisi futbol takımımızın, son sene rezilliğinden önce son 16 ve son 8 yapmış takımın yurtiçi forma sponsorluğu bedeli 4 milyon 130 bin dolarmış. turkish airlines'in kap bildirimi ise 2.1 milyon avro. yani kabaca bi hesapla senelik forma sponsorluğu bedeli 5.5m avro gibi diyebiliriz. bunlar kap'a bildirilen rakamlar. e futbolla basketbol arasındaki uçurumu söylememize gerek yoktur sanırım. şimdi karşılaştırma yaptığınızda hiç de fena bir anlaşma sayılmaz. herhalde millet sponsor deyince ülker gibi 25m avroyu sayacak bi firma falan bekliyor. o anlaşmalar anca gider de efes'le falan birleşirsen olur. bak ülker bile artık dayanamadı ve anlaşmayı bitirdi. bunlar kolay kolay ha deyince ödenecek paralar değil. o tür hayaller görülüyorsa şimdiden uyandıralım sizi. öyle bi dünya yok yani. aziz yıldırım vakti zamanında türlü yalakalık yaparak, murat ülker'in de fenerli olmasını fırsat bilip kendini ülker'e yamadı. 1 kuruş para vermediler senelerdir basketbola. salon yapıldı, 1 kuruş çıkmadı ceplerinden. hatırlayın, ülker arena ilk açıldığında fener logosu yoktu da camiadan tepki gelince bi zahmet daha sonra eklediler. ama murat ülker gibi adamlar aptal adamlar değil. aziz yıldırım'ın ne bok olduğunu şike sürecinde gördü. önce futboldan elini eteğini çekti (formaların sırtlarında bulunan ülker logosu anlaşma süreleri bitince bir daha olmayacak). şimdi de geçen seneki galatasaray basketbol takımı'nın son maça çıkmaması olayının da büyük etkisiyle basketboldan kendini çekiyor. zira adam forbes'da gözüken en zengin türk. firması uluslararası alanda devlerle kapışıyor. salak mı adam şike ve şikeci dolu türk futbol ve basketbol dallarında ismini devam ettirsin?

    demem o ki, kendisini eleştiriyoruz, eyvallah en demokratik hakkımızdır eleştirmek ama biraz bilgi sahibi olarak bu eleştirileri yapmak daha makul olmaz mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın