• 23514
    "16 ay sonra galatasaray otelimiz açılacak. şu anda kaba inşaatı devam ediyor. 5 yıldızlı bir otel olacak. iyi bir gayrimenkul olarak galatasaray'a hizmet edecektir. yeri de çok güzel bilindiği üzere."

    "hamza hoca şampiyonlar ligi finali için almanya'ya gitmişti. dönmüş olması lazım. yarın hamza hoca ile görüşeceğiz. ben de akşama istanbul'a gideceğim. o gelecek sezon için planlarını yapmış. elinde iç ve dış transfer raporu var. galatasaray yıldız transferi her zaman yapmıştır. hamza hoca'nın istekleri doğrultusunda transferler yapılacak. kimse endişe etmesin. geliyoruz..."

    "transfer tamamen hamza hoca'nın politikası. o bize uzun yıllar hizmet edecek. o yüzden planlamayı kendisi yapmıştır. ligler yeni bitti ve bu konuyu konuşma fırsatı bulamadık. yarından itibaren bunları konuşacağız. hocayla görüşmemizden sonra açıklamalarda bulunacağım."

    "galataasaray'da herkes oynamak ister. biz hamza hoca'nın projesini takip edeceğiz. yarın bu konuyu konuşacağız. yarından sonra daha iyi haberler vereceğiz. daha kesin konuşacağız."

    "medyada kutlama günüyle ilgili çok haber konuşuldu. ali dürüst de abdurrahim albayrak da benim yakın arkadaşlarım. galatasaray'a uzun süre hizmet etmiş değerli insanlar. basındaki gibi bir durum söz konusu değil. onlarla küs değiliz. her zaman galatasaray'a hizmete koşan insanlar. aramızda problem bulunmuyor."

    "florya tesis olarak biraz ihmal edilmiş. florya bizim göz bebeğimiz. florya bizim mabedimiz. her tarafını gezdim. ihmal edilen yerleri gördüm. bu hafta itibariyle yenileme çalışmaları yapılacak bazı bölümlerde. bakım eksikliği var. bazı yerlerin yenilenmesi lazım. yeni sezona pırıl pırıl bir florya'yla gireceğiz."

    "ergin ataman zaten hepimizden daha çok galatasaraylı. galatasaray'ı bırakması düşünülemez. sözleşme konusunda hiç zorluk çıkarmadı. galatasaray'ın evladıdır ve hizmet etmekten de çok mutlu. onunla gurur duyuyoruz. hoca bizim hocamız. futbol ve basketbolda da iyi neticeler alacağız."

    "iki şampiyonluk 10 günde gelmedi. ben 7 aydır yönetimdeydim. bu çalışmalarfım meyvesini toplamak benim başkanlığıma denk geldi. eğer çöalışırsanız bunun semeresini alıyorsunuz."

    dursun özbek
App Store'dan indirin Google Play'den alın