resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 4008
    aslında mevzu güncelliğini kaybetti ama tam tatilde olduğum zamana denk gelmesi nedeniyle sıcağı sıcağına yazamadım ve kaynadı, yine de bir kaç kelam etmek istiyorum.

    bu aziz yıldırım fenerbahçe kongresinde şöyle bir laf etti. bana diktatör diyorlar. bu güne kadar kimin aday olmasına engel oldum, kimi engelledim? buyursun isteyen aday olsun....

    mesela bir sadettin saran vardı. yanılmıyorsam alex transferi zamanında yıldızı parlamıştı. lider özellikleri falan bulunan hatta bir galatasaray taraftarı olarak beni dahi endişelendiren akılcı bir yöneticiydi. anında ayağını kaydırmadın mı aziz yıldırım?

    şimdi soruyor, kimin aday olmasını engelledim. elinde olan güçle sivrilen herkesin ayağını kaydırdın. yani aslında ciddi olarak sana rakip olabilecek herkesi engelledin. geriye kaldı fındık fıstıklar. gösterme demokrasi yani. kalanların aday olmasına izin verdiğini açıklama cürretine sahip bir başkandan demokrasi dersi de işte ancak bu kadar olur. sen de pekala biliyorsun ki aday olmasan bile, kalanlar arasından bir tanesi yine de başkan seçilemezler. o kadar ezikler.

    fakat sadettin saran gibi bir isim camia içerisinde zamanla büyüme imkanına sahip olsaydı bunca başarısızlık ve rezaletten sonra elbet seni devirirdi. mesela bir adnan öztürk örneği. böyle bir isim var mı koca fenerbahçe'de? hadi galatasaray başkanı çıksın da teknik direktöre telefon etsin maç esnasında talimat versin.

    işte fenerbahçe'de özgür bir muhalefet olsaydı, biri elbet adnan öztürk'ün yapacağını yapar, ortalığı ayağa kaldırırdı.
    ama yok.
    tek bir eleştiri bile yok.
    sadece alkış var.
    fenerbahçe cumhuriyetinin demokrasisi de ancak bu kadar olur işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın