resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 158
    hakikaten dursun başkan, birçok yazar arkadaşın da üzerinde durduğu gibi; duruş, hal ve tavır olarak biraz sırıtıyor. başkanlığın getirdiği ağırlığı kaldıramayacakmış gibi bir görüntüsü var. giyim-kuşam'dan tutunda, beden dilini doğru kullanmaya ve hatta hitabete kadar önemli eksikleri bulunuyor. muhakkak önemli bir idarecidir, yoksa bulunduğu konuma gelmesi tabi ki şaşırtıcı olurdu. ancak özellikle işin içine kameralar ve passat'çı medya girdiğinde, tüm toplumun gözleri önüne - hem de galatasaray spor kulübü başkanı olarak - çıkıldığında farklı özelliklerin öne çıkması şart oluyor. başkan bu konuda kendini epey geliştirmeli.

    abdullah avcı'da milli takıma hoca olduğunda benzer bir süreçten geçmişti. hatırlayın ilk günler bir sürü spor ile alakasız programa konuk olmuş ve ne oldum diyen, sürekli sırıtan bir ifade ile resim vermişti. başkan'da benzer bir süreçten geçiyor. bakalım neler olacak.

    diğer taraftan; eşi hanımefendinin başkanla yapılan ropörtaj'larda destekleyici bir unsur olarak yanında yer alması tabi ki güzel bir görüntü oluşturuyor ama haddim olmayarak hanımefendinin biraz rol çalma cabası içinde olduğu izlenimini edindim. semra özal tavrı yani.

    faruk süren, ünal aysal, alp yalman, ne bileyim adnan öztürk tarzı,tavrı görmüş taraftarlar olarak, başkan'ın duruşunu eleştirmemiz de mazur görülecektir zannediyorum. özellikle allah korusun idari ya da sportif açıdan başarısız bir dönem yaşarsak, duruşu itibari ile başkanın bu süreçten kolay çıkacağını öngörmek en yumuşak tabirle iyimserlik olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın