resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10151
    en büyük zaferlerde imzası olan eski galatasaray teknik direktörü. birçok yazar arkadaşın da hak vereceği üzere, ünal aysal ile sorun yaşadığı 2013-2014 sezonu sonunda - dördüncü yıldızı taktıktan sonra - milli takıma zaten gitme planları yapıyordu.

    iki cambaz bir ipte oynamaz, ya da bolivar iki kişiyi çekemez hesabı; iki yüksek egolu kişilik arasındaki başarıyı paylaşma savaşı nedeniyle, dördüncü yıldıza bir sene gecikmeli olarak kavuştuk. fatih hoca'nın planı, dördüncü yıldızı taktıktan sonra, bu başarıyı yaşatan hoca olarak milli takıma gitmek ve ilerleyen yıllarda galatasaray'ın tökezlediği bir anda kurtarıcı olarak tekrar geri dönmekti. ünal aysal ise fatih hoca'yı gönderip, mancini ile dördüncü yıldızı takarak başarı açısından terim'in gölgesinden çıkmak istedi, tabi ki bu ego çarpışmasından da zararı doğal olarak galatasaray görmüş oldu.

    şahsi kanaatim bundan 4-5 yıl sonra terim son kez galatasaray'ın başına geçecek ve ne kadar süreceğini bilmediğim bir dönem daha teknik direktörümüz olarak hizmet verecek, bunun gerçekleşmesi için konjunktur'un uygun olacağı zamana kadar da beklenecek. uygun zemin oluştuğunda ise, istisnalar dışında, şu an ahımız var hocam diyen taraftalar bile bu durumu içten içe kabullenecek.

    bu düşüncelerim temenni değildir, sadece bu şekilde olacağını öngörüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın