resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Botafogo
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1915
    21 yasindaki adamdan daha fazlasinini beklemek istemeyen insanlari gostermistir.

    sahsen onun kadar farkli olmasa da, ben de dogdugum buyudugum ulkeden baska bir ulkede genc yasta calismaya geldim. simdi acik konusucam. benim geldigim ulkedeki konusulan dile hakimiyetim bir turk insanina gore muazzamdi. (sat sinavini bilen bilir, 8 yil once hic calismadan girdigim sat sinaviyla amerika'daki 15-20. okula girebilecek puanim vardi, gitmedim o ayri)

    ben bu kadar dili bilmeme ragmen baska kulture yerlesip (ingiltere), her sene ustune katarak 4. yilima girdim. hala hata yapiyorum ve adamlar seslerini cikarmiyor cunku departmandaki en genc insanim ama adaptasyon, tecrube gibi seylerin farkinda adamlar. 4. yilim olmasina ragmen sabir gosteriyorlar. alex 20 yasinda dilini bilmedigi bir ulkeye hayvan gibi beklentiyle (benim icin kimse 6m euro odemedi) geldi. daha 2. yildan bu adam olmaz abi yeaaa diyen adamlar var etrafinda. ama ustune kata kata ilerliyor ve tecrube denen sey o kadar onemli bir sey ki, 2-3 sene icinde daha iyi olacagina ve elimizden gidecegini de gorebiliyorum.

    kendimi ovmek icin yazmadim ama alex telles ile cok da farkli olmayan hayatimda, farkli bakis acilariyla nerelere gelinebilecegini anlatiyorum.

    bu adamdan daha fazlasini beklememek, futboldan anlamamayi gectim, insanlardan anlamamaktir. bence boyle dusunen arkadas uzun uzun dusunsun bu hayatta neleri yanlis yapiyor olabilirim acaba diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın