resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2752
    takımı şampiyon yapmasının üzerinden henüz 1 hafta bile geçmemiş olmasına rağmen kendisini hunharca eleştirenler, "biz argümanlarla gelip eleştiriyoruz, siz küfür etmekten başka ne yapıyorsunuz?" diyerek kendilerini savunuyorlar. merak etme kardeşim ben de argümanlarla geldim hem de çok güzel argümanlar.

    şimdi hamza hoca'yı eleştirenler bir yana ölümüne eleştirenleri biraz inceleyelim. kendileri hakkında yeterince fikir sahibi olabilmemiz için sadece hamza hamzaoğlu başlığına yazdıkları ilk entry'lere bakmamız yeterli.

    1. (bkz: #1513579)

    yazar bu yazısında "bu açıklamaları" derken hamza hamzaoğlu'nun sneijder hakkında dünya kupası'nda sarfettiği sözlerden bahsediyor. anlaşılan hocaya o zaman uyuz olmuş. bunda sneijder'i koruma içgüdüsü etkili olmuştur bir şey diyemem fakat hamza hocanın o sözleri durduk yere değil, sneijder'in bir konuşmasında türk futbolcular hakkında yaptığı eleştiriye ithafen sarfettiğini bilmiş olması gerekirdi. sneijder konuşmasında türk futbolcularının yeteneksiz olduğunu ima etmişti ve haklıydı da. hamza hoca da bunun farkında olmasına rağmen o dönem milli takımda görev yapıyor olmasından dolayı bu lafı hem kendine hem oyuncularına yediremediği için sırf bu uğurda sneijder'i o dönem karşısına aldı. fakat kendisinin amacı sadece oyuncularını korumak olduğu ve asla kindar biri olmadığı için daha sonradan o dönemde söylediklerinin yanlış olduğunu belirtti.

    evet olayın özeti bu fakat sırf bu olay bile yazar arkadaşımızın hamza hocayı silmesi için yeterliydi ve öyle de oldu. artık hamza hamzaoğlu kötü bir teknik direktördü. allah bizleri korumuştu ve onunla inşallah yollarımız kesişmezdi.

    fakat kesişti!

    ve sonra aynı yazar arkadaşımızdan öldürücü darbe geldi;

    (bkz: #1605902)

    evet kendisinin hamza hocadan bir beklentisi yoktu ve başarılı olamayacağını düşünüyordu.(u: argüman?) bize de hocanın nasılsa sene sonuna kadar duracağı için kendisinden bir şey beklememizi öğütlemişti.**

    ve hamza hoca daha gelmeden hocanın biletini kesen ve geldiği günden beri gitmesini isteyen bu yazar arkadaşımız, sözlükte "hamza hocayı eleştirenler ceza alsın" diyenlere, yani aslında bizzat kendisi gibi eleştiri yapan yazar arkadaşlarına "rahatsız oluyorsanız gidin" diyor.*

    2. (bkz: #1605589)

    bu yazar arkadaşımız da hamza hocanın sneijder hakkında söylediği sözlerden etkilenmiş. hatta işi daha da büyütüp hocanın sadece sneijder'e değil tüm yabancı futbolculara karşı olduğuna, adeta bir yerli sevici olduğuna kendisini inandırmış. önce eğer yabancı oyuncularımıza haksızlık yaparsa kendisinin yerden yere vurulacağını belirtmiş ve neden bilinmez hemen sonraki cümlede de hocanın fatih terim ajanı olduğuna vurgu yapıp, hamza hocanın takımı yönetmesine çanak tutanları galatasaray'a ihanet etmekle suçlamış. demek ki hamza hoca o an florya'da, daha resmi olarak başına geçmediği takımdaki yabancı oyunculara adaletsizlik yapmakla meşguldü. bunun başka bir açıklaması olamaz.*

    3. (bkz: #1648049)

    aslında bunun üzerine pek yorum yapmaya gerek yok. hoca, "takım şampiyonluk için yeter" demiş.(u: problem?)* hocanın başlığına yazdığı ilk entry'nin ilk cümlesinde nakavt olan birinden hocayı eleştirmemesini bekleyemezsiniz.

    bonus: (bkz: #1666624)

    umarım tahmin etmeyi bırakmışsındır.*

    4. (bkz: #1666557)

    hamza hocayı görüyo musunuz, devre arasına beraberlik ile girdiği hâlde gerekli değişiklikleri yapamamış ve maçı ilk dakikalarda kaybettirmiş. sizin de beyniniz yanmadı mı?

    5. (bkz: #1607683)

    ilk intiba;

    - terimcilik oynuyor
    - taraftarı kazanmaya yönelik adımlar atıyor
    - wesley konusunda geri adım attı ve bunun sebebi korkması ve rezil olmak istememesi

    takımın başına geçtiği ilk saniye bi küfür yemediği kalan adamın şampiyon olduktan sonra asılması çok normal! ve unutmayın hamza hocanın bu yazar arkadaşımızın gözünde 5 maçlık kotası var. 5. maçın sonunda yazar arkadaşımız kendisinin jose mourinho mu yoksa bir ismail kartal mı olduğuna karar verecek.

    6. (bkz: #1323939)

    bu arkadaşımızın ilk entry'si hocanın futbolculuk dönemiyle alakalı olduğu için ikinci entry'sini baz aldım.

    "öyle kolay mı galatasaray'a gelmek?". çok doğru. tabiki de kolay değil. ama bunu gerçekten böyle düşündüğün için mi söylüyorsun, yoksa sadece hamza hoca'ya karşı bir art niyetin mi var?

    a) (bkz: #76822)
    b) (bkz: #1605467)

    bülent korkmaz'ın kafasındaki futbolu oynatabilmesi için transfer dönemi ve hazırlık dönemi yaşaması gerekirken, yetişkin bir hamza hamzaoğlu daha takımın başına geçmeden gönderilmelidir.

    evet bizim argümanlarımız yok, hamza hocayı neden bu kadar sevdiğimizi ve desteklediğimizi bilmiyoruz. belki de sırf aşık olduğumuz takımın başında olduğu içindir. belki efendi olduğu içindir. belki yalnızca iyi bir insan olduğu için ona güveniyor ve başarılı olmasını istiyoruzdur ve bunlar da belki yeterli argümanlar değildir.

    peki ben de size şunu sorayım sizin bu pek sevgili argümanlarınızın kaynağı nedir? üstün taktik ve futbol bilgisi mi yoksa salt nefret mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın