resim
Süleyman Hurma
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Karagümrük
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 263
    ben bu adamın uzun vadede trabzonspor'u şampiyon yapacağına inanıyorum.

    takımın başına geçtiğinde elinde iyi bir teknik direktörü ve cardozo gibi bir golcüsü var.

    bana göre ozan tufan dahil türkiye'de ki en yetenekli genç okay yokuşlu'yu takıma kattı.

    ucuz, genç ve verimli oyuncu almayı iyi biliyor. artık bu işi büyük takım gücü ile yapacak.

    aldığı futbolcuları son derece güzel pazarlıyor. trabzon'un ekonomik yapısına eminim katkısı olacaktır bu birleşimin. maliyeti düşen fakat değeri artan bir takım oluşacaktır zamanla.

    türkiye'de mevcut şartlar itibarıyla porto benzeri bir takım çıkacaksa o trabzonspor'dur. yakında duymaya başlarız sessiz sedasız gelen yabancıları.

    tabi ki gene türk usulü. sistematik değil, tek adam başarısına bağlı bir düzen.

    bence transfer sadece teknik adama bırakılamayacak kadar önemli bir mevzu. modern galatasaray artık iyi işleyen bir scout sistemine ve transfer edilecek oyuncu havuzunu oluşturacak profesyonellere ihtiyaç duyuyor. sürekli podolski'lerin, ibrahimovic'lerin, dzeko'ların peşinden koşarak yürümez bu gemi. devamlılığa haiz bir futbol aklımız olmak zorunda. evet büyük takımsan kritik mevkilere böyle transferler de lazım. ama artık bu kulüp her sene en az 2-3 tane en az yasin gibi, hatta ondan daha verimli oyuncuyu ucuz maliyetlerle kadrosuna katmaya mecbur. düşen maaş ve transfer maliyeti, artan kalite... bunu yapamazsak ligde, transferde, avrupa'da ve aklımıza gelebilecek her türlü platformda çok tokat yeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın