• 481
    şampiyonluk ve finallerin verdiği önce sarhoşluk sonra yoğunluktan sonra 2 gün boyunca sözlüğe yazamadım. araya hastalık da eklendi bilmemne işler iyice sarpa sardı. gelen misafirleri söylemedim daha. (u: :()

    maça gelirsek beşiktaş'a 11'de yasin, 80'de sneijder'le saplayarak ertesi gün oynanan başakşehir-fener maçında fenerin puan kaybını beklemeye koyulduğumuz ve son 5 maçımızda olduğu gibi yine gol yemeden tamamladığımız maç oldu bu. özellikle yasin için derbi golcüleri kervanına katılmasından ötürü, sneijder içinse şike hükümlüsü kulüplerden tek saplamadığı beşiktaş kalmıştı, beşiktaş'a da sonunda gol attığı için çok sevindim. iki golümüz de birbirinden güzel ve jeneriklikti.

    maçın genelinde beşiktaş bastırdı falan ama zaten biz 2014-15 sezonunda golü attıktan sonra topun arkasına geçen bir takım olduğumuzdan ötürü bir yerde topu onlara bıraktık diyebilirim. zaten nerdeyse 2 kere geldik 2'sinde de gol atıp döndük. ilginç bi şekilde fener'in bize tutan balının aynısı bizde beşiktaş'a karşı tutuyor. ilginç bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın