• 12388
    galatasaray'ın önümüzdeki sezon mutlaka çok iyi bir stoper, sağ bek ve sağ açık alması gerekiyor. taraftarın büyük kısmı chedjou gol atıyor diye kendisine tapsa da; bir stoperin yapmaması gereken hemen her şeyi kendisinde bulmak mümkün. semih'in yanında oynayabilecek, savunmayı soğukkanlılıkla idare edebilecek, lider bir stopere ihtiyacımız var.

    sağ bekte sabri'nin kısa sürede gösterdiği performansa müteşekkir olmakla beraber; o bölgeye tecrübeli bir oyuncu takviyesi yapma zorunluluğu da çok net şekilde önümüzde duruyor. maxi perreira bir kulüple anlaştı mı bilmiyorum ancak boştayken kaçırmamamız gereken isimlerden biri.

    sağ açık kısmına gelirsek; bruma'dan malesef istediğimiz verimi alamadık. bunun farklı nedenleri var, ancak gerçek olan şey o bölgeye takviye yapılması gerektiği. sezon içerisinde hamza hamzaoğlu'nun ''yeri gelecek iki kanat oyuncusuyla da oynayacağım'' lafını hatırlarsınız. kendisi daha sonra yasin'i kazandı, sağ açıkta da dönüşümlü olarak bruma, emre ve umut'u kullandı. dolayısıyla kendisi de durumun farkında. hamzaoğlu'nun oyun anlayışını da düşündüğümüzde valencia gibi bir sağ açık ihtiyacımızın olduğu aşikar.

    bu üç bölgeye transfer bana göre elzemdir. bunun dışında da burak'ın arkasına genç ama onu da zorlayabilecek bir santrafor bulmamız gerek. muhammet demir benim beğendiğim bir oyuncudur. mustafa pektemek gibi vasat ötesi adamların ekmek yediği yerde kendisine de mutlaka şans gelecektir. umarım bu şansı galatasaray formasıyla yakalar. acana diyorum drogba'ya da bir senelik kontrat öneremez miyiz? hazır tek forvet de oynuyorken kendisinden zaman zaman faydalanabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın