resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 2659
    transfer döneminde nasıl bir strateji izleyeceği çok önemli 4. yıldızımızın mimarı teknik direktörümüz. bakıyorum daha hiç bir şey görmemişken belki de endişelerimizden kaynaklı bir korku ile adamın olası transfer tercihleri eleştirilmeye başlanmış.
    fakat kabul etmek lazım ki hocanın bu konudaki vizyonu biraz da kendisine sunulan bütçe ile alakalı olacaktır. dünyadaki hiç bir hoca ibrahimovic varken, gignac varken fernandao'yu istemez. ama adama forvet transferi için 3 milyon eu bütçe ayırdıysan o zaman türkiye ligi'nin havasını solumuş ve başarılı olmuş fernandao'yu müthiş umut vaad eden bir alternatifi yoksa tercih eder.

    ne bileyim khedeira'yı istiyor taraftar. tamam adamın bonservisi yok ama bu oyuncuyu türkiye'ye getirmek için 4-5 milyon eu imza parası ve 3-4 milyon eu da yıllık ücret vermeniz şart. sen orta saha oyuncusu için adama 1,5 milyon eu maaş limiti belirlediysen ryan donk'a veya lawal'a yönelir. bu normaldir.

    dolayısıyla bu adamın transferlerini değerlendirirken kullanacağı bütçeyi de göz önünde bulundurmak lazım. gider fernandao'ya amrabat'a olduğu gibi 8 milyon eu verdirirse işte o zaman birlikte kızarız hocaya.

    demek istediğim sadece isimlerle değerlendirmeyin hocayı. şartları da değerlendirme argümanları arasına katmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın