• 12338
    herkes gülüyor eğleniyor -ki hakkımızdır, şampiyonluğa çok yakınız- ama maalesef futbol falan oynamayan takımdır.

    prandelli dönemi "hoca çok kötü" dendi, hamza'nın ilk haftaları "hoca takıma alışıyor" dendi, zaman geçti bahane "şampiyonluk yarışının stresi" oldu, bugün "son haftaların gerilimi" deniyor. abi iyi de bu takım ne zaman futbol oynayacak? koca sezon geçti gitti, bize keyif veren tek bir maç olmadı. neredeyse hiç bir hücum organizasyonumuz yok, savunmamız felaket. muslera, sneijder ve biraz da melo ile ayakta duruyoruz. özellikle muslera ve sneijder'in şu şampiyonluktaki katkısı o kadar büyük ki, bu iki oyuncuyu ne kadar övsem az.

    şampiyonluğu elbette kutlayacağız, gülüp eğleneceğiz ama zafer sarhoşluğundan derhal sıyrılıp adam akıllı bir yapılanmaya gitmemiz gerekiyor. bir sağ bek, bir stoper, bir orta saha ve bir forvet. mutlaka.

    edit: önerilerim,

    stoper - ranocchia
    sağ bek - sagna
    orta saha - stephane mbia
    forvet - gignac

    bunun yanı sıra, gökhan zan, yekta, burak yılmaz, sabri gibi çöplerden kurtulup gelecek sezon bruma, sinan gümüş, koray günter ve berk ismail gibi isimleri de kadroya iyiden iyiye monte etmemiz lazım. galatasaray'ın geleceğinde rol alacak hazır kıta gençler mutlaka olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın