• 309
    öncelikle inşallah şampiyonluğumuzu matematiksel olarak da ilan edeceğimiz maç olacak. ama aklımda bazı şeyler var: son 4 sezonda beşiktaş ile içeride oynadığımız hiçbir maçı rahat kazanamadık. deplasmanda çoğu zaman daha rahat ve iyi oyunlar oynadık.

    20 kasım 2011 beşiktaş galatasaray maçı: takım yeni yeni toparlanmaya başlıyordu, bu maçta beşiktaş bizden daha iyi oynadı yani 1 puanı kurtardık diyebilirim. 0-0

    26 şubat 2012 galatasaray beşiktaş maçı: bu maçta da beşiktaş'tan çok daha iyi oynamamıza rağmen gerçekten zorlandığımızı söyleyebiliriz. elmander'in son dakikada attığı kafa golü ile 3-2 kazanmıştık. müthiş bir galibiyetti. (u: elmander'i özledim :()

    16 nisan 2012 beşiktaş galatasaray maçı: play off'un ilk maçıydı inönü'de güzel bir oyunla 2-0 galip gelmiştik. aydın yılmaz yıldızlaşmıştı.(u: :()

    6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçı: play off'ta beşiktaş ile kendi sahamızda oynadığımız maç. 2-0 önde götürürken son dakikalarda yediğimiz saçma sapan goller ile maç 2-2 bitmişti. oyun olarak yine denge vardı çok iyi değildik.

    26 ağustos 2012 beşiktaş galatasaray maçı: 2012-2013 sezonunun 2. hafta maçı. bu maçta da yine dengede bir oyun vardı ve son dakikalarda kazandığımız penaltı ile 3-3 berabere bitirmiştik. ***(u: hem niye şaka olsun ki?)

    27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçı: sneijder'in oynadığı ilk derbi. 2-1 kazanmıştık. beşiktaş'tan daha iyiydik ama yine rahat bi galibiyet olmadı.

    22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçı: fatih terim'in galatasaray'daki son maçı. bu maça çok tutuk başlamıştık, erken bir gol yedik ama daha sonra toparlandık. drogba'nın iki golüyle maçtan 2-1 galip geldik. maçta çıkan olaylar yüzünden maç 3-0 hükmen galibiyetimizle sonuçlandı.

    22 şubat 2014 galatasaray beşiktaş maçı: yine içeride oynayıp çok zornaldığımız maç. beşiktaş'ın çok net gol pozisyonları vardı ama gerek şanssızlık gerek muslera yüzünden gol bulamadılar. galatasarayımızın efsane futbolcusu dany'nin yaptığı hareket bize penaltı kazandırdı ve 1-0 kazandık.

    4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçı: bu sezon oynanan maç. bu maçta da daha iyi oynadık ve deplasmanda 2-0 kazandık.

    inşallah bu akşamki maçı da kazanıp beşiktaş'a karşı üst üste 5. galibiyetimizi alacağız. ama ben ezeriz, dağıtırız falan demiyim. bu maçta da "her maç öncesi çıkan, 'ne ezmesi ne kesmesi çok zor maç olacak aaabi' diyen tip" ben olayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın