• 4394
    bu sezon ne hikmetse ciddi bir kısmının en ufak puan kaybında veya zorlanılan maçta "bu futbolla şampiyonluğu hak etmiyoruz" demeye başladığı güruh. işin tuhaf tarafı ise şampiyonluk yarışı verdiğimiz takımların bizim zorlanarak yendiğimiz rakipler karşısında daha da çok zorlanması hatta puanlar kaybetmesi.

    fenerbahçe geçe sezon şampiyon olmuş kadrosuyla devam ediyor, beşiktaş kadrosunu koruyup üzerine türkiye ligi'nde fark yaratan oyuncular transfer etmiş -kimse statları yok geyiği yapmasın adamlar kendi taraftarının önünde daha çok puan kaybediyor, statları varken de aynıydı- , galatasaray ise bir önceki sezona göre kadrosu zayıflayan tek takım. drogba gitmiş pandev gelmiş, eboue yerine tarık alınmış, üstelik sezona cesare prandelli faciasıyla başlamış, trajik mağlubiyetler almış, hoca değiştirmiş, başkanı ve yönetimi bırakıp gitmiş ve emanet bir yönetimle devam etmek durumunda kalmış vs.

    şu ortamda futbolunun üzerine koyup koymadığı, futbol sistemi sorgulanması gereken son takım biziz. fenerbahçe için zaten konuşmaya gerek yok fakat futbolu övüp bitirilemeyen, şampiyonluğu hakeden(?) beşiktaş'ın kafasına vura vura taraftarı önünde yenen de galatasaray. farklı önde götürdüğümüz maçların son bölümünde baskı yedik, arada bi tane gol yedik diye şampiyonluğu hak etmediğimizi düşünenler aynı takımların bizim rakiplerimizin bi tarafından kan aldığını göz ardı etmesin.

    uzun vadede takımın performansını ve taktiksel düzeyini artırması gerektiği zaten bir gerçek. bu da yeni takviyelerle ve sıkı bir yaz kampıyla yapılmayacak iş değil. fakat ligin bitmesine 4 maç kala hala sistem, hak etmek geyiği yapacaklar bir zahmet gidip kendilerini başka sporlara versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın