• 12146
    seneye kadrosunda büyük kıyım yapması gereken takımdır fakat ne hamza hocanın ne de gelecek yönetimin bunu yapacağına inanmıyorum. gitmesi gereken isimler:
    1-)eray işcan
    2-)sinan bolat
    3-)tarık çamdal
    4-)gökhan zan
    5-)sabri sarıoğlu
    6-)furkan özçal
    7-)blerim dzemaili
    8-)yekta kurtuluş
    9-)aydın yılmaz
    10-)goran pandev
    11-)dany nounkeu
    12-)umut gündoğan
    13-)lucas ontivero
    14-)berk ismail ünsal
    15-)emmanuel eboue

    bu isimlerin altı tanesinin sözleşmesi zaten kendiliğinden bitiyor, bu isimlerin yerine yapılması gereken transferler

    sağbek: biri maxi pereira olmalı, bonservisi yok ve eğer pandev gibi futbolu bırakmadıysa bize çok şey katar, bir diğeri de pereira'ya alternatif olabilecek yabancı potansiyelli bir genç olabilir. yani sabri ve tarık yollanıp sağ bek mevkisi yenilenmeli.

    forvet: mutlaka transfer yapmamız gereken mevki, burak yılmaz'ın resmen alternatifi yok. umut bulut gol sayısına bakıldığında başarılı gözükse de takım oyununa gerçekten balta vuran bir forvet. burak'ın yanında top saklayabilen, sneijder'e duvar olabilecek, ileriye atılan uzun topların heba olmasını önleyecek bir forvet lazım. drogba tarzı bir pivot santrfor ilaç olur. eğer önümüzdeki sezon çift forvet bir sistemle devam edeceksek 2 forvet transferi yapılabilir sonuçta pandev yolcu. bu isimlerden biri fernandao olabilir.

    defansif ortasaha: genç, potansiyelli melo tarzı biri fazla maaş vermeyeceğimiz bir isim olmalı malum melo artık 32 yaşında. 2-3 milyon euro bonservis verilmesi göze batmayacaktır, kumaşı eğer iyiyse.

    kanat oyuncusu: amrabat'ın da malaga'ya gidişi ile artık en az bir kanat oyuncusu almak farz oldu, yabancı sınırı da hazır kalkmışken kaliteli, bonservissiz bir isim bulunabilir. bunun yanında genç isimler getirilip denenmeli florya'da, menajerlere para kaptırmadan tabi.

    kaleci: muslera'ya alternatif, allah korusun fernando sakatlandığında elimizi ayağımıza sokmayacak bir isim bulmamız lazım kaleye de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın