• 12130
    üşenmedim bu sezon oynadığımız tüm lig maçlarımızın özetini izledim en baştan.. uğradığımız haksızlıklara, lakaytlık yapan futbolcularımıza bi daha kızdım.. antep galibiyeti sonrası sıcağı sıcağına objektif yorumlar yapmak zor tabi.. hele de tekrardan liderliği ele geçirme sevinci varken.. ama yine de sezon boyunca istikrarını bozmayan futbolcularımız gözüme çarptı.. kafamda bi vazgeçilmez ilk 3 oyuncu çıkarmaya çalıştım:

    1) fernando muslera: tüm takım satılsa bile bu adam bizde kalmalı. kurtarışları, hırsı, takıma olan tutkusu her şeyiyle kusursuz bi kaleci.. her maç gol yiyor diye eleştiren kuş beyinli var mıdır sözlükte bilmiyorum ama zaten bir kalecinin bu kadar parlaması aslında defans hattının ne kadar kötü olduğunun da göstergesidir, yani her maç gol yememizin sebebi defanstaki uyumsuzluktur.. muslera öyle pozisyonları kurtarmış ki bu sezon, önümüzdeki her maç hatalı gol yese gıkımı çıkarmam.. öyle sonsuz kredisi var bende..

    2) wesley sneijder: tam bir profesyonel bu adam.. yine muslera gibi hırslı, tutkulu.. attığı müthiş paslarla, adam eksiltmesiyle, füzeleriyle, frikikleriyle yıllardır özlemini çektiğimiz hagi tarzı bir 10 numara.. aldığı paranın hakkını veriyor kısacası, bir gün iyi bir gün kötü değil hep belli bir seviyenin üstünde..

    3) yasin öztekin: ilk 2 kafamda kesindi ama 3. nün kim olacağı konusunda çok düşündüm gerçekten.. sonra bu sezon atakta etkisiz olmaya başladığımız bir dönem yasin'in nasıl bir anda oyun kalitesini 2 gömlek yükseltip de takımı ve taraftarı heyecanlandırdığı aklıma geldi.. iyi oynadığı maçlarda bi anda yedek kulübesine çekilmesiyle takımın kötü oynaması falan.. yasin sol açıkta mayası gerçekten tutan bir futbolcu, dilerim o da ilk 2'deki futbolcularımız gibi istikrarını bozmadan devam eder ve galatasaray formasıyla nice başarılara imza atar..

    not: sıralamaya itirazı olan renkdaşlar mesaj atarsa, konuşuruz-tartışırız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın