• 12111
    26 nisan gaziantep macinda stres yaptigi belli olan ve takima katki veremeyen yildiz oyunculara sahip takim.

    bu oyuncularin maci cok istedigi belli ancak soguk kanli davranamadiklari icin o istegi cozkuya ve oyuna donusturemiyorlar. bunlarin basinda burak yilmaz ve selcuk geliyor. fakat asil zarari veren umut bulut ve olcan. cunku umut gol atip kahraman olayim sevdasindan oyunun icine giremiyor, olcan ise emre colak'in yaptigi seyleri emre'den daha yavas ve daha verimsiz yapiyor.

    madem 4-4-2'ye benzeyen bu garip dizilisle sahaya cikacaktik, burak'in yanindaki yasin olmaliydi. umut bulut, her zaman dedigim gibi, artk bu takimin b planidir. umut'la basladigin her mac eger geri dusersen veya gol atman gerekirse geriye yapacak hicbir hamlen kalmaz. elinde her zaman bir kozun kalmali, umut'la basladiginda butun elini acik etmis oluyorsun.

    maci bize getirecek olan topu havaya diken degil, yere indirip verkac yapan futbolcu olacak. bunu da en iyi yasin'le yapariz kadrodakileri dusunursek. hatta yekta bile is yapar gaziantep karsisinda.

    insallah ikinci yariya daha mantikli oynayarak baslariz. henuz kollektif bir hucumla yarattigimiz bir pozisyon bile yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın