• 4382
    ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eğer
    ve hâlâ şarabımızı vermek için üzüm gibi eziliyorsak
    kabahat senin, demeğe de dilim varmıyor ama
    kabahatın çoğu senin, canım kardeşim!

    yillar once yazmis nazim, simdiki bizi nasil da guzel anlatmis…

    gunumuz turkiyesi…

    turkiye’nin spor yayini yapan en buyuk iki kurulusu ligtv ve ntvspor acik bir sekilde fenerbahce etkisinde yayin yapiyor, hakemleri etki altina aliyor.

    tarafsiz oldugunu iddaa eden malum kurulusun mac sonrasi programini yapan malum yorumcu fenerbahcesi yenilince veya galatasaray kazaninca programa acikca surati asik cikiyor, yaptigi yorumlarla tarafini belli ediyor.

    suclu oldugu her turlu hukuki mecra tarafindan tescillenmis fenerbahceliler, futbolla alakasi olan olmayan coluk cocuk es dost herkesi toplatip hic utanmadan yuruyusler duzenliyor, magdur edebiyatinda ucuncu yeni akimini baslatiyor. bir gun kendini cumhuriyetin son kalesi ilan edip ertesi gun basbakani ziyaret eden sikeci baskan kahraman ilan ediliyor.

    sikeden yargilanan takimin baskani federasyon baskanligina getiriliyor

    ve yine bu sezon fenerbahce futbol takimi, hakemler ve yayinci kurulus tarafindan acikca kollaniyor, “komik” olarak tabir edilen, senede bir kac kez gorulen hakem hatalarinin ne hikmetse hep lehine yapilmasiyla en az 10 puan fazladan topluyor.

    ve biz galatasaraylilar olarak, turkiyenin dunyada adi gecen tek markasinin, en fazla taraftara sahip spor kulubunun taraftarlari olarak boylesine bir ortamda hakkimizin acikca yenmesine boyun egiyoruz, yayinci kurulusa ve malum spor kulubune ofke kusmaktan, kendi futbolcumuza sallayip eski antrenorlerimize dilenmekten baska bir sey yapmiyoruz. hic bir icraatimiz, kitlesel bir tepkimiz yok. susuyoruz.

    kimse aglamasin, hincal uluc'un sonuna kadar hakli oldugu yaziyi paylasip kendini tatmin etmesin. burada birbirini yemeye, arkadas ortaminda fenere ridvana sansala kufur edip pasa pasa ligtvyi, ntvsporu acmaya, bu kokusmus duzenin icinde galatasaray dusmanligi yapanlara galatasaray ismi uzerinden para kazandirmaya devam.

    elbetteki yonetim bazli bir destek olmadigi surece taraftar olarak degistirebileceklerimiz sinirli ama biz kendimize duseni de yapmadik... o yuzden

    kabahat bizim demeye dilim varmiyor da…kabahatin cogu bizim canim kardeslerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın