• 14
    eboue iş ahlakı olmayan yetenekli bir futbolcudan daha fazlası değildir.

    arsenaldayken de iş ahlakı yoktu, zaten o yüzden daha 30unu göremeden postalandı. galatasarayda bir sezon yeni gelin -teşbihte hata olmaz- gazıyla oynayıp ertesinde sadece kendini yere atma, mücadele etmeye üşenip gol yedirme vb hareketlerle anılır oldu.

    eboue 2006 yılındaki arsenal - barcelona şl final maçında da aynı ahlaksızlıkları yapan, kendini yalandan yere atıp kafasına meteor düşmüş gibi kıvranan ve rakip oyuncunun emeğini çalan bir adamdı. bunları galatasarayda da yaptı.

    belki faul olur diye kendini akılsızca yerlere bırakıp yedirdiği goller buradan drogbanın köye yol olur. geçtim sabriyi, tarık çamdalı, veysel sarı bile o yetersiz haliyle eboueye müreccahtır. en azından veysel hiçbir zaman mücadeleden kaçmamıştı. kendine 45 dakikadan fazla küfür edildiğinde, ıslıklandığında dahi mücadeleyi bırakmamış, küsmemişti. eboue ise canı sıkkın olduğunda artist artist hareketlerle takım arkadaşlarına bile atar yapmış bir adamdır.

    yahu geçtim veyseli, ebouenin o vurdumduymaz ipimle kuşağım görüntüsünü göreceğime salih dursunun beceriksiz ama mücadeleci futbolunu izlerim. en azından bilirim ki salih elinde ne var ne yok veriyor. eboue elinde olanın çeyreğini vermeye tenezzül etmiyor. kırk yılın başı canı isteyecek de yeteneğini gösterecek. ölme eşeğim yaz gelsin arenaya kiraz gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın