• 12089
    sinirim, öfkem, umtusuzluğumun puan durumuyla alakası olmadığı takım.

    size şimdi bir tablo çizeyim, bu kulüpteki allahın belası düzene öfkemi daha iyi anlayacaksınız. adım gibi biliyorum ki şu boktan ligde şampiyon olduğumuz anda yine takımdaki bütün sorunlar unutulacak. taraftar da yönetim de görmezden gelecek her şeyi. bugün öfke kusulan sabri bir anda reyiz olacak, iki sezonda 14 milyon euroyu cebe indiren selçuk-burak ikilisinden birinin aşırı formsuzluğu diğerinin aşırı beceriksizliği unutulacak. hamza hoca "yeni imparator" ilan edilecek ve canımıza okuduğu hatalarının üstü kapatılacak. kulübün işe yaramazları ve yekta gibileri fırsattan istifade yine takımda kalacak. yönetimlerin basiretsizliği, acizliği, sözleşme skandalları falan gündeme dahi gelmeyecek. 2015 yılında abdürrahim'in gazlamalarıyla bir zahmet oynayan futbolcuların hainliği hesap sorulmadan öylece kalacak. başımızda iktidarın maşası hırsız bir federasyon olduğu görmezden gelinecek. türk futbolunun içinde bulunduğu bok çukuru ve hırsızların at koşturmasına tepki verilmeyecek. yine ve yeniden...

    hayır hiç biri olmaz, şampiyonluk, bu sezondan ders çıkarmamıza engel olmaz diyen var mı? varsa allahaşkına yazsın.

    galatasaray ders almayı bilmiyor arkadaş. göz göre göre aynı hataları tekrarlamakta böylesine ısrar eden başka bir kulüp var mıdır dünya üzerinde?

    bu yüzdendir burnumuz boktan çıkmıyor. goygoycu taraftar da sağolsun hooppp diyip tepki vermeyi bilmediği için 2-3 senede bir başa dönüyoruz. bu yüzden de bu gerzek zihniyetle, takımı 10-15 puan önde olmasına rağmen ilk hatada beckenbauer'in hesap sorduğu bayern münih gibi olamayız, olamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın