• 12078
    enseyi karartmak icin erken diyebilirsiniz ama bugune kadar bir sekilde geldiysek bile takim bana hic umut vermedi. ozellikle anadolu takimlariyla oynadigimiz maclarda yediginden fazlasini at mantigiyla yuruyunce sonuc alabildik. fakat basaksehir'e 2-0'dan son 10 dakikada maci veriyorduk da son basaksehir atagi gol olmadi. karabuk'e, erciyes'e, balikesir'e puan kaybetmemiz isten bile değildi. one gectigimiz maclarda rehavete kapilip olmayacak puan kayiplarinin esiginden donduk. takim lagit uzerinde kazaniyordu ama her mac ayri bir rehavet, her an gol yiyecek gibi duran takim savunmasi ile birlestiginde, bunun hucumda sonuca gidemedigimiz bir macta patlayacagi belliydi. sampiyonluk elinde olup da bu kadar sampiyon olma hirsindan, isteginden uzak oynayinca simdi 3. siraya kadar geriledik. adim gibi de eminim, bu durum takimi zerre canlandirmayacak. stat isterse 100 bin kisi alsin, bu rehavet bitmeyecek. zaten bundan sonra da ipler bizim elimizde degil. fenerbahce ile besiktas'in hacamat ettigi trabzon'a iki macta da kaybedersen sampiyonlugu hic dusunme zaten.

    fenerbahce'nin bundan sonra puan kaybi cok zor geliyor bana. adamlar hicbir sey oynamadiklari maci kazaniyorlar. bizim 1-2 mac boyle ya vardir ya yoktur. takimin sampiyonluguna taraftar olarak inanmaktan once, oyuncularin inanmasi lazim. ama maalesef boyle bir inanc, bir istek pariltisi, bir hirs parcasi goremiyorum. en fazla tek devrelik oyunla sonuc almaya calisinca bu kadar oluyor.

    bu takimin sampiyon olamayacagini dusunmemin temel nedeni de bu. artik biz pusuya yatacagiz. bekle ki rakipler puan kaybetsin. sen de kaybetmeyeceksin obur yandan. sampiyonlugu elimizle fener'e verdik gibi. ben yine buyuk konusmayip ihtiyat payi birakiyoruz ama gorunen koy kilavuz istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın