resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 932
    zevksiz ve defansif bir oyun kurgusu olan süper taktisyen hoca. bu işi gerçekten çok etkili yapıyor.

    bu adamı galatasaray'ın başına teknik direktör olarak istiyor bir çok insan. mesela ben de mancini'den sonra deli gibi istiyordum. isteyen herkes de referans olarak shakhtar'da yaptıklarını gösteriyor.
    yaşadığımız ülkenin sosyolojik gerçeklerini bir düşünelim. elimizde bitik durumdaki bir takımı devralarak şampiyonluk adayı yapmış bir hamza hamzaoğlu var. teknik direktörlüğe başladığından beri ligin en çok puan toplayan hocası. galatasaray'ın genlerindeki hücum futbolunu oynatıyor.

    peki galatasaray taraftarının bu adama tahammülü ne kadar?
    lucescu 10 sezon galatasaray başında kalırsa eminim en az shakhtar'daki kadar başarı sergiler. borçları falan sıfırlar. bunda samimiyim zira adamın hocalığına güvenim tam. ama kalabilir mi? kesinlikle kalamaz. bu adamın oynattığı yaratıcılıktan uzak futbol da göz önünde bulundurulursa daha 2. olduğu ilk sezon götüne galatasaray taraftarınca teneke bağlanarak gönderilecektir.

    fatih terim'i demirören'le kader ortaklığı yapmaya başladığından beri hiç sevmem. fakat kovulduğu güne kadar destekliyordum. takım kötüydü, şampiyon olamayacağı belli olmuştu. ama bir takımın her sezon şampiyon olamayacağını da biliyorum. dolayısıyla her başarısızlıkta hocaya saldırmayı anlamsız buluyorum. galatasaray'da rüştünü ispatlamış fatih terim'e henüz galatasaray'a ettiği ihanet ortaya çıkmadığı zamanlarda bu sözlükte çok ağır laflar edildi. bu adam galatasaray tarihinin kilometre taşlarından. varın lucescu'nun durumunu siz düşünün.

    adalet denen şey varsa hamza hoca önümüzdeki sezonu hakediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın