resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6937
    kendisi hakkında haftalar önce depoladığım entry'im: (2-3 haftada bir yazdıklarımı doğru çıkarıyor)
    kendisini veli kavlak üzerinden anlatabileceğimiz futbolcu. veli kavlak iyi niyetli ama kabiliyetsiz bir futbolcu. türkiye ligi için gayet yeterli. takımımda görmek istermiyim? hedeflediğim şeye bağlı, nşa istemem. fakat ligde kullanılabilecek bir oyuncu, yani kadroda olmalı ama her maç 11 başlamaz. veli kavlak mücadele ediyor mu? selçuk bir mücadele ediyorsa veli üç ediyor. veli her maç bu mücadeleyi gösteriyor mu? veli bir senedir her maç bir yerlerini yırtıyor, selçuk paşa daha iki maç oynadı. veli önü boşsa dribbling yapıyor ve sağına soluna pas atabiliyormu? evet. şimdi selçuk son iki senedir veli'den fazla ne yapıyor. ilk seneki gibi hücuma katkısı çok üst seviye mi? defansta veli kadar ısrarcı ve kuvvetli mi? hızlı mı?
    ben seneye şampiyonlar ligini düşünüyorum, derbileri düşünüyorum ve bence selçuk yetersiz diyorum (sadece selçuk değil). siz ise iki maç iyi oynayan oyuncuyu göklere çıkarıyorsunuz, iki maç daha iyi oynasa goygoy öyle büyüyor ki selçuk
    avrupa çapında süper orta saha oluyor ve o bölgeye adam gibi bir başka futbolcu alınmıyor. fakat selçuk iyi oynadığı 5-6 maçtan sonra bir form düşüklüğü yaşıyor ara ki bulasın, veya büyük maçlarda fark yaratamıyor. türkiye liginde çoğu takım doğru düzgün bir sistemi, oyun anlayışı, toplu defans ve hücumu olmadan allah ne verdiyse oynuyor. her maç yerlerde sürünen oyuncular dolu ligimiz. hakemle oynamaktan maçla ilgilenmeye vakit bulunamıyor. eğer fark yaratılacaksa komple futbolcular alınıp hem defansı hem ofansı aynı anda yapabilen bir takım olmalıyız. bu takımda selçuk, burak, olcan, yasin, hamit(yaşından dolayı) vb. bunları yapabilecekse selçuk 10 sene daha her maç ilk 11'de oynasın. yok olmaz ise adamı fazla göklere çıkarmadan daha komple oyuncular alınsın takıma.
    selçuk son haftalarda biraz toparladı mı? toparladı. fakat rakiplerimiz sivas, kayseri vs. selçuk'un ölüsünün bu maçlarda iş yapması lazım. selçuk fener maçında efsane oynasın, o zaman eski selçuk döndü diyelim ama gaza gelmek için erken gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın