resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6813
    galatasaray'ı amatör lig'den alarak tek başına bu hale getirmiştir. he yavrum he, kendisi olmasa culio'nun ayağına top geldi mi heycanlanıyorduk. koskoca camia bir adama kalmıştı di mi? sizin mantalitenizi seveyim ben.

    kendisi sanki cebinden ödediği meblağlarla kulübü bu hale getirdi. ali dürüst'ün, abdürrahim'in, lütfi'nin, terim'in hiç payı yok zaten. aysal önceden oluşturulmuş kemik bir yönetici kadrosunun başına getirilmiş bir adamdı. tamamen lisecilerin seçtiği ve artık taraftarın sabrını taşırma noktasına getiren liselileri sempatik gösterebilmek için öne sürülmüştü. aysal kendi açıkladı beni inan kıraç başkanlığa hazırladı aklımda yoktu diye. bunun içinde zengin, elit ve taraftarın tanımadığı her an süprizler yapabilecek, büyük isimlerin adını korkmadan "ilgileniyoruz" diye basına verecek biri lazımdı.

    kendisi başkanlığında kap'a bildirilen adamlara bakın sadece. tamamen taraftarı heyecanlandırmak için tasarlanmış isimler. saçma sapan transferlerden illallah etmiş taraftarın ağzını açık bırakacak isimler. kulüp daha sonra tamamen lise hegemonyası altına alınmak istendi. yönetim safi liselilerden oluşan basiretsiz kişilerle değiştirildi. takımın başına ismi olan bir teknik direktör getirildi ve her şey hallolunacak sanıldı. ama ne oldu? her şey ellerde payladı. çünkü futbol sadece marka demek değil. işler sarpa sarmaya başlayınca da sevgili aysal ilk çıkıştan sola döndü ve kulübü bıraktı.

    ne bombası bıraktı diyenlere ithafen bir kaç link verelim;

    http://www.trthaber.com/...lestrisi-148563.html
    http://www.sporx.com/...yorum-SXHBQ424262SXQ
    http://www.sabah.com.tr/...egosuna-kurban-olmak

    demem o ki aysal olmasaydı, liseliler sevdirecek başka birini daha bulurlar ve başa geçirirlerdi. sizde burada o isimin başlığı altında ağlıyor olurdunuz geri dön diye.

    birde sanki hükümet karşıtıymış gibi sunulmasına tav oluyorum. 30 milyon galatasaraylı akp'ye oy verdi diyen, stadı akp genel kongrelerine açan kimdi?

    ek olarak; iyi kötü hizmetleri olmuştur eyvallah, buna kimsenin itirazı yok. benim şahsi itirazım "efsane başkan", "geri dön" nidalarına. kendisinin galatasaray vadesi dolmuştur ve zaten başkan falan olmaz bir daha. adamın kulübe üyelik tarihi 2000'den sonra. belli ki bazı çevreler edinmek için bu bünyeye dahil oldu. akabinde yakın dostlarından gelen rica üzerine kurulu düzenin gösterişli yüzü olmayı kabul etti. ayrıca galatasaray'ı da kendisi değil 20 yıldır yapılan yanlış hamleler batırmıştır. kimse aysal batırdı demedi zaten. aysal'ın yaptığı, bu durumdan kurtulmak için hiç bir proje üretmemiş olması. dalga geçtiğimiz aziz yıldırım'ın sürekli yeni proje çabalarını hiç mi görmüyorsunuz? adam berbat durumda ki bir camiayı para basma makinesi haline getirtti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın