resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6810
    heyecanlandıran yıldız futbolcu, ünlü yabancı teknik direktörler hep olmuştu, ünal aysal ise heyecanlandıran başkan adayı olarak benim gördüğüm ilk örnekti.

    ikinci yönetimini fazla pasif isimlerden kurması, fatih terim'le ayrılık sürecinin iyi yönetilemeyişi, kadronun son dönemde şişirilmesi ve prandelli tercihi benim aklıma gelen önemli hataları. ama kendisi döneminde tüm branşlarda yapılan atılımlar bu hataları her türlü matematik hesapla önemsiz bırakacak kadar fazladır. yeni yapılmış stadımızdaki maçlara sadece 5-10 bin kişinin gittiği, transfer etmek istediğimiz forvet oyuncusunun* bizi değil gaziantep'i seçtiği, takımımızın en büyük yıldızının* tüm sezonu sakat geçirdiği, herkesin kümede kal tezahüratı yaptığı, bizden sonra ordu seviyesinde devam eden culio'nun ayağına baktığımız takımı bir sene sonra önümüze konan play-off garabetine rağmen saraçoğlu'nda şampiyon yapan takıma evirilmesinde en büyük pay sahibidir.

    ikinci sezonu ise yapılan büyük transferler ve avrupa'daki başarıyla tekrar herkese galatasaray ismini hatırlatmıştır, o yıl yurtdışında olduğum için bunu birebir de gözlemledim. şuan tekrar başkan olarak dönmesini herhangi bir başkan adayından çok isterdim, ama en azından desteklediği daha genç ve kendisi gibi vizyoner birisi olsa da yeterdi (cemal özgörkey'i işaret etmişti). şu an bu ikisinden de söz etmek mümkün değil, heyecansız bir şekilde bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın