resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6801
    ben geri gelmesini isteyip de yarsuvat yönetimine kızanları hiç anlamıyorum.

    sedat incesu ünal aysal döneminden beri sıkıntıda değil mi?

    parayla f4 yapıp rezil bir oyunla f4 sonuncusu olan takım hangi takım, hemen söyleyeyim bayan voleybol takımımız. (isteyene o dönem ki statüyü yazarım. burada bir suç falan yok onu söyleyeyim de.)

    alt yapıya maruz bırakılan takımımız... hmm.... erkek voleybol olmasın? erkek voleybol alt yapıya yatırım yapmamıştır alt yapıya maruz bırakılmıştır. arada kocaman bir fark var. sonuçlar tartışılır. ki bir sene önce bütün takım değişmişti.

    1 numarası 40 dakika, 2 numarası 38 dakika ortalamayla oynayarak sporcu sağlığını riske atılması sonucuyla olan mucizenin müsebbibi kim? sonra da o takım dağıtıl dı ama ekrem memnun bir sihirbaz neyse ki.

    erkek basketbol takımımızın sponsoru bütçeyi 5'de 1'ine indirip futbola aktarırken (ki sene başı oldu bu) yönetim kimdeydi?

    soma paraları yenerken yönetim kimdeydi? (ünal aysal'ın suç işlediğini söylemiyorum burada ancak başkan oysa sorumlu da odur)

    ayrılan basketbolcularımızın sorumlusu yarsuvat yönetimi mi?

    süper kupa finalinde enerji bakanıyla yan yana oturup fısır fısır konuşmak mı dik duruş?

    gelir bakımından futbol takımımız ilk 20'ye girerken nasıl oyun kalitemiz ve kadro kalitemiz ilerlemeyi geçtim, nasıl geriliyor?

    hajrovic...

    bruma gibi bir sürü oyuncunun haddinden fazla paraya alındığı iddalarına cevap nerede?

    devam ettirirdim ama içim karardı. sözüm taraftara. ben de romantik bir adamımdır. hamaset de severim bakmayın siz. ama boş hamasete doymadınız mı?

    edit: şunu da eklemeden geçemeyeceğim, "galatasaray şike yapmıştır" anlamına gelen sözlerin sahibi bülent tulun'u son seneye kadar bile bile sağ kolu yapan kişidir ünal aysal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın