• 32
    emperyalist küresel sermayenin oyuncakları twitter, facebook ve youtube şirketlerine verilen göz dağıdır. büyüklerimiz baktılar insanlığın sonu hiç iyiye gitmiyor. insanlar gavur icadı pc'nin, telefonun, tabletlerin başında kafalarını kaldırmadan aralıksız tweet atıp, yorum yazıp, video seyrediyorlar, sürekli sorgulayan, protesto eden, biat etmeyen, özgürlükçü bir nesil yetişiyor, "biz bu düzene bir dur diyelim" dediler. önce elektrikleri kesip yavaştan hepimizi osmanlılar gibi yaşamaya alıştırmayı hedefliyorlar. sorarım size osmanlıca en iyi nasıl öğrenilir? tabii ki de o zamanları birebir yaşayarak. büyüklerimiz, "interaktif 5 boyutlu eğitimi" ayağınıza getiriyor, hala şikayet hala nankörlük. ayıp valla.

    bu twitter, facebook, youtube hepsi iblis batının icatları. ülkemizi yıkmak, reisimizi koltuktan indirmek isteyen, ülkemiz üzerinde oyunlar oynayanlar da bu iblis batı değil mi zaten? ulan biz osmanlı torunlarıyız. amerika'yı da 1178 yılında biz keşfetmedik mi? kimsenin twitter'ına, facebook'una ihtiyacımız yok bizim. bilişim teknolojilerini kimseden öğrenecek değiliz. binali başkan, "bu bilişim fazla kafa yorarsan sıyırırsın ehe ehe" dememiş miydi zamanında? ne kadar da doğru söylemiş ak ışığın neferi. bu kadar beyin yıkayıcı, sıyırtıcı teknoloji varken anarşist olmayan, dini bütün bir nesil nasıl yetişsin?

    bir kere bunların hepsi materyalist dünyanın tuzakları. reisimize dokunmanın sevap olduğu bu dünyada, bu tuzaklar bizi günaha, ahlaksızlığa teşvik ediyor. köklerimize ve atalarımıza ihanet ediyoruz. o yüzden bu şeytani sosyal medya canavarı ile sonuna kadar savaşmalıyız. fiber kablolarını kurban keser gibi kesmeliyiz. internet denilen münafık icadının evlerimize girmesine izin vermemeliyiz. her şey özümüze dönüp, ak aydınlığa ulaşmak için. o yüzden selam olsun ayakkabı kutularına, selam olsun 700bin liralık saatlere, selam olsun gemiciklere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın