resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 6715
    yemin ediyorum anlamıyorum arkadaş bu adamın hala başkan olmasını istemeyi. bu adam kulübü batırma noktasına geldi hala ünal aysal diyorsunuz pes doğrusu. kendi dönemi tarihin en fazla gelirlerine sahip olduğumuz dönemdi. buna rağmen borçlar çığ gibi büyüdü ve ödeyememe durumuna geldik. öyle ki avrupa kupalarından men edilme noktasına geldik. aldığı saçma sapan futbolcular yetmezmiş gibi dünyanın parasını verdi. daha yeni hajrovic sorunu çözüldü. 100 bin euro tazminat ödeyeceğiz diye seviniyorum. 5 milyon euro ödemeyeceğiz davayı biz kazandık dedik. sözleşmeli futbolcumuzu elimizden kaçırdığımız yetmemiş gibi tazminat için az para vereceğimiz için seviniyoruz. bu adamın bonservisine 3,5 milyon euro verdik birde.
    ontivero denen bir adam aldık 2 milyon euro'ya. ne oldu bilmiyoruz. endoğan adili diye bir adam vardı aldık almadık mı bilmiyoruz. adam bir geliyor bir gidiyor. ne olduğu meçhul.
    veysel'i aldık yine tonla para verdik adamı göndermek için fırsat kolladık.
    tarık'ı 4,5 milyon euro'ya aldık. o kadar almayalım diye söylendi edildi. sabri oynuyor, sabri oynamazsa hamit'i oynuyor ama tarık oynatılmıyor. neden? çünkü adam yetersiz, çünkü adam futbolu bilmiyor.
    pandev ve dzemaili'yi aldık ne durumda olduklarını hepimiz görüyoruz. dandik ikinci lig takımına karşı iyi oynadıklarında aslında iyi adam bunlar diyoruz. vizyon nereye düştü.

    ilk dönemine laf söylemiyorum takdir ediyorum ama ikinci döneminde gizli ajandası vardı bu adamın. burası çok net. öyle bir adam birden bire seçime gidip yönetim kadrosunu değiştirip tek adamlık neden oynar? ilk döneminde borçlar güzelce ödenip, azaltılırken ikinci döneminde neden dünyanın borcu yaratılır? neden birden bire riva'yı satmak tek çıkış yolu noktasına geldik? bu soruları sormak lazım. riva satılmasın demiyorum. satılsın değerlendirilsin ama neden burayı satmak bizim için tek çıkış noktası olur ve bu dayatılır.
    borsadır kazanmak olduğu kadar kaybetmek vardır. küçük yatırımcıyı mağdur edecek şekilde sermeye artışı yapıldı. eyvallah demek ki yasal olarak bu hak var kullansın. buradan gelen dünyanın parası neden doğru değerlendirilmedi?

    kulübün borçları 1 milyar tl'yi aşmış durumda. bazıları 2 milyar tl'ye yaklaştı diyor. bunlar akıl alacak rakamlar değil.

    4 büyük kulübün hisse değeri açısından en kötü olan bizimki. 2 sene üst üste şampiyon olmuş, cl'de çeyrek final oynamış bir takımın hisse değeri de yükselmesi lazım ama gel gör ki düştü.

    millet takmış sneijder'e, drogba'ya ve şike davası sürecinde aziz yıldırım'a karşı takındığı tavıra. tamam bunlar güzel de koskoca kulüp bunlarla yönetilmez. aziz'e çok güzel laf sokması bizi keyiflendirse de onun işi laf sokmak değil kulübü idare etmek. aziz'e laf söyleyince borçlar ödenmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın