• 8753
    son dakikalarda gelen ilahi adaletin o görkemli tokadı ile sevinenlerin olduğu, ne ülkeden, ne ülkenin insanlarından, ne de ülke futbolunun patronlarında umudu olmasa dahi, acaba böyle kötü sonuçlar çark ettirir mi? bazı kesimler istifa eder mi? acaba hatalarımızdan ders alabilir miyiz? diye içinden geçiren, birazcık kalsa dahi hala umudu olan insanların bulunduğu sözlük.

    keşke bu güzel adamlar, onlar gibi düşünmeyenler tarafından saçma sapan kelimelerle tahrik edilmeseler, herkesin özgür şekilde sevincini, üzüntüsünü paylaşabildiği güzel bir ortamda yazabilseler. ama olur mu? tabi olmaz, çünkü burası türkiye, senin gibi düşünmeyen adama lale de, vatan haini de, futbol cahili de, bul birşeyler, karala, aşşağıla, adamlık dersi ver, mağdur edebiyatı yap.

    hoş biz seviniyoruz, umut besliyoruz ama bu devranın dönmesine daha çok var bu hezimetlerden sonra da bir kesimin istifa edeceğini düşünmüyorum. olan yine bize olacak, milli takımımıza destek veremeyeceğiz, gol atınca futbolcularımız adına sevinemeyeceğiz, üst üste bilmem kaç tane turnuvadan mahrum olacağız.

    üzülüyorsam, hakan balta'nın, selçuk inan'ın, burak yılmaz'ın eforuna üzülüyorum. keşke oynamasalardı dao bir golü de bulamasaydık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın