• 8747
    iğrenç zihniyetli bazı yazarlara sahip sözlüktür. fatih terim'e sövmek istiyorsanız, ünal aysal'a sövmek istiyorsanız, hatta bu adamların üzerinden yaptığınız siyasi tartışmaların gerçek kimliklerine** sövmek istiyorsanız sövün. * zaten bu şekilde dönüyor yorumlar, rahatsız değilim zaten bu durumdan. fakat ''fatih'in piçleri'' nedir ? hadi oradaki galatasaraylı futbolcuları ayrı tutuyorsunuz* da diğerlerini hiç mi düşünmüyorsunuz ? bu nasıl bir nefret aq ? tamam siyaset anlayışınız bu kadar basit bir düzlemde olabilir de nefretinizi herkese, her şeye bulaştırmak nedir ?

    güya galatasaray'ı sevdiğinden semih'in gözünden olmasını isteyen zihniyetten, güya beşiktaş'ı sevdiğinden tolga'nın ölmüş annesine söven zihniyetten ne farkınız var ? hoş bunlar bile sevmeyi bilmemekten yapılan iğrençlikler, siz nefret etmeyi bilmemekten yapıyorsunuz. nefretinizi dahi bir temele dayandırın beyler. ayıp lan.

    eleştirinin de bir sınırı olur. bkz : https://www.youtube.com/watch?v=MkWi18n_gNI

    edit: söz konusu entry moderasyon tarafından silinmiştir, fakat içimizde 'barınma imkanı bulan' bu zihniyeti sadece moderasyon ile temizleyemeyiz. bu uyarı olarak burada dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın