resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9988
    "bizim çalışmalarımız 10-15 sene içerisinde meyve verecek. yıldız oyuncu olmasa bile iyi insan yetiştirmeyi hedefliyoruz. tff gibi kurumlarda devamlılık ve istikrar olmalı. ben burada olmasam bile projelerimiz devam etmeli. reformlar bir senede olmuyor." demiş fakat ırkçı bir futbolcuya milli formayı ve kaptanlığını verdiğini hatırlayınca bu ileriye yönelik çalışıyoruz, uzun vadeli çalışmalar yapıyoruz ağzı bana o kadar anlamsız ve boş geliyor ki. çünkü yetiştirmeye çalıştığı gençlerden biri "ırkçılık yapmış bir futbolcuyu neden milli takıma alıyorsunuz hocam?" diye sorsa vereceği bir cevabı olmayan bir adam fatih terim.

    kısacası 'adamcılık' oynamayı bırakmadıkça, formayı hak eden gençlere vermek yerine hala 30lu yaşlarının ortalarına gelen hamit-umut gibi boş beleş adamlardan medet umdukça gözümde hiçbir değeri yok o reformların. zaten klasik 'yeni jenerasyon oluşturuyoruz' ağzı da iyice yerleşik bir hal aldı. milli takımın başına gelen her hoca aynı lafı ediyor ama ortada bir icraat yok. hakan çalhanoğlu falan da almanya'da adından söz ettirecek bir performans gösterememiş olsa muhtemelen ismini ilk kez almanya'yı seçtiğinde duyardık.

    neyse güç ve para delisi fatih terim, "reform yapıyoruz, biraz sabır :(" ağzı yaparak adamcılık oynamaya devam etsin. kendisinin hoca, tüpçünün federasyon başkanı, ırkçı emre'nin kaptan olduğu bir milli takımı bırak desteklemeyi, her rakipten en az 5 yemesi umuduyla izliyorum maçları. avrupa şampiyonası eleme grubunda şu ana kadar oynadıkları maçlarda da hak ettikleri muameleyi gördüler rakipler sağ olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın