• 251
    kendisinin eskiden beşiktaş taraftarı olduğunu ama işlere bir de bizim cepheden bakabildikten sonra artık galatasaray taraftarı olduğunu düşünüyorum*, zaten at gözlüklerini çıkaran bir beşiktaş taraftarı niye beşiktaş'ı tutmaya devam etsin ki.*

    kendisini ilk izlediğimden bu yana takımımızda görmek isterim, hep standardı olan bir basketbolcuydu, türk olmasına ve beyaz olmasına karşın gerçekten üstün atletik özellikleri vardı ve eli sıcakken şutları da çok yüzdeli oluyordu. ancak genelde atletik özelliklerinden faydalanmak isteyen koçları sebebiyle bizim gözümüze hep penetreleri sokulmuştu.

    takımdaki rotasyon düşünce ve herkesin daha fazla sorumluluk alması gerekince kendisinin de hücum organizasyonlarındaki rolü genişledi. tabi bunda yazın milli takımda ergin hocanın güvenini çok daha fazla kazanmış olması ve takımdaki bir numara eksikliği ana etkendi.

    takımdaki rotasyon kısıtlı hale gelince takım zorunlu olarak ya fiziğe daya lı koş koş oyunu oynamaya ya da sert savunma ile kısır maçlar oynamaya başladı ki iki durum da sinan için biçilmiş kaftan oluyor.

    kendisini öyle böyle sevmiyorum, fanboyu bile olabilirim. eğer okul işleriyle uğraşmak yerine basketbola devam etseydim de kendisi gibi bir basketbolcu olmak isterdim.

    gerçekten çok büyük oynuyor 14 mart 2014 beşiktaş if maçında da micov ile birlikte maçı kazanmamızdaki ana etkendi.
    efsane olma yolunda ilerleyedur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın