• 11879
    ciddi bir kadro revizyonu dışında, bir kaç nokta atışı transferi yapması gereken takımdır. forvet hattı hakkındaki düşüncelerimi şu entryde yazdım; (bkz: #1670070)
    as kaleci konusunda bir sıkıntımız yok. yedek kaleci olarak sinan bolat ile devam etsek mi etmesek mi bilemiyorum.

    takımımızın en önemli transfer duyduğu noktalar kuşkusuz, sağ ve sol bek. sağ bek transferini ingiltere liginden yapmamız gerektiğine inanıyorum. riski düşürmüş oluruz. bu bölgede iki adayım var; (bkz: bacary sagna) (bkz: glen johnson)

    glen johnson ile ilgili zaten son dönemlerde adımız anılıyor şahsen ben isterim. bacary sagna'yı istemem de sadece eboue'den kaynaklanıyor. arsena'de miladı dolduğunda yerine bacary geldi, aynı senaryo bizde de işlesin isterim.

    sol bek sıkıntımız da aşikar. alex telles ile bu iş olmayacak belli, zira olcan adın bile kendisini keser vaziyette şuan. bu mevkiye isim veremeyeceğim ama isteğim ve arzum; (bkz: riera tipi sol bek)

    ne chedjou ve semih ne koray. hiç biri bu sene bizi tatmin etmemiştir herhalde defansta. bu bölgeye işini bilen, yerini kaybetmeyen, sert, kafa toplarında etkili, az biraz da çirkef ama lider özellikleri üst düzey olan bir stoper almalıyız. özellikleri sıralarken bile o kişi kafanızda belirdi biliyorum. evet yanılmadınız! (bkz: john terry)

    orta sahaya adayım tanıdık. (bkz: raheem lawal) tamam kabul ediyorum bir çoğunuz bu adayımı galatasaray'a yakıştırmayacaksınız ama bu bölgede zaten oynayacaklar az çok belli . o yüzden melo ve selçuk' u yedekleyecek gerektiği zaman bu adamları kesebilecek bir adam bence lawal, hem potansiyeli de var.

    konuşuyoruz, yazıyoruz ama biliyoruz ki yine saçma sapan transferler ve çöpe atılan paralarla dolu olacak bir transfer dönemi geçireceğiz. umarım öyle olmaz da bu takım şampiyonlar liginde ya da uefa avrupa liginde ciddi başarılar yakalar önümüzdeki sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın