• 11864
    kadikoy deplasmaninda akhisar kadar kontra atak yapabilme kabiliyeti olmayan takim. o zaman neden kalenin icine kadar kapanip bekliyoruz? rakip yari saha bombosken bruma neden oyuna girmiyor ve bize umut bulut izlettiriliyor. kadrodaki oyuncularin yapamayacagi seyleri butun turkiye bilirken bu adamlar antremanda nasil bir performans gosteriyor da hocamiz kendilerine inaniyor. burak haric siradan bir futbolcuyu kosarak gecebilecek bir tane oyuncunun olmadigi hucum hattimizla neredeyse butun ikinci 45 dakikayi kalemizin onunde yatarak geciriyoruz aklim mantigim almiyor bunu. yahu madem sadece ama sadece savunma yapmaya calisicaz, 0-0 yetiyor bize diyelim, 80. dakikada neden 3 e 1 yakalaniyor bu takim.
    bu kadar basit seylerin yanlis oldugunu gormek kaybetmekten daha cok uzuyor insani. cok mu zor anlamiyorum gercekten bizler mi yaniliyoruz acaba yoksa olay cok mu farkli?
    2 senedir adam aklli top oynadigi dakikalari gercekten cok az olan futbol takimimizin, bir iki guzel paslasmasini, organize atagini gorunce mutlu oluyoruz resmen. bir mac kaybettik yerin dibine sokuyosun demeyin hic, bu saatten sonra yine bi sekilde her maci kazanip sampiyon olur bu takim buyuk ihtimalle, ya da olamaz belki bilmiyorum. ama eskiden umut asilayan sevdigim futbol takiminin uzun zamandir beni karamsarliga itmesi keyfimi kaciriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın