• 454
    - ilk 10 dakika etkiliydik. sonra fener toparlandı. 25'ten sonra ağırlık koydu oyuna.

    - maçın başında selçuk'un şutu ve volkan'ın kurtarması ve burak'ın volkan'la karşı karşıya aşırttığı topun auta gitmesi bizim için iyi olmadı. bu tarz maçlarda bunları gol yapacaksın.

    - hamit'in adını çok duymadık. ilk yarının sonlarına doğru bir kötü pas yaptı ki sonucunda hakan balta sarı kartlık faul yapmak zorunda kaldı bir de top kaptırdı defans dengesiz yakalandı. iyi gözükmüyor.

    - takımın genel olarak dişlilieri işlemiyor. ama defans görevi bir şekilde yapılıyor.

    - telles saçma bir faul yaptı ceza sahamızın önünde. hamit varken ayağına atladı fenerli'nin. boşuna stres yaşattı.

    - burak durarak oynuyor. kaptırdığı topun veya azıcık uzağa düşen topun peşinden koşmuyor.

    - umut, bildiğin umut. bir adam az mı şu futbolda?! yerine futbol oynamayı bilen bir adamımız olsa durum değişecek. burak'ın bile performansı değişecek.

    - takımın dişlileri işlemediği için sneijder de bir şey yapamıyor. şapkadan tavşan çıkarma ihtimali her daim var.

    - hakan balta'nın sakatlanması iyi olmadı. ilk yarının sonunda kendini yere bırakıp çıkar beni diyordu. koray'ın formasını çıkardığını bile gördük yedek kulübesinde. olası bir değişiklik defansın dengesini bozabilir.

    - olcan taç atarken arkadan fenerli bir taraftar ananı sikiyim senin dedi. dudakları okunuyordu. gökhan gönül'e de taç atarken bir galatasaray taraftarı küfretmişti. sonra tüm programlarda gösterip adamın ceza alması sağlanmıştı. kanunsa doğrudur. herkese işlesin. o fenerli'ye de uygulansın aynı ceza.

    - cüneyt çakır fener frikik kullanırken şecu ile emre'nin tartışmasını gereksiz uzattı. zaten böyle bir otoriteyim, saksı değilim havası var cüneyt'in. saçma bir görüntü. adamlar hallettik aramızda diyor. halen inatla çağırıp tek tek uyarıyor. niye geriyorsun ki adamları?!

    - cüneyt çakır özellikle 25'ten sonra saçmalamaya başladı. burak'a fener ceza sahasının ortasından girişinde yapılan faulü veremedi. diego maçın paşında penaltı almak için kendini attı. sarı kart veremedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın