resim
Tugay Kerimoğlu
Görev:Sportif Direktör
Takım:M. Değirmenlik
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 128
    tugay kerimoğlu'na çok büyük saygım var, şu yaptığı açıklamalar da bu saygıda en ufak bir azalmaya sebep olmadı. yaptığı açıklamalar futbola bakış açısının değiştiğinin, ingilizler'in sahip olduğu düşüncenin ona geçtiğinin bir göstergesidir sadece. gönül isterdi ki galatasaraylı'yım desin, taraftarın istediği gibi amatörlüğü ortaya koyan açıklamalar yapsın; ama böylesini tercih etmiş tugay. ben sonuna kadar saygı duyarım, sonuna kadar da desteklerim.

    benim anlamadığım farklı bir konu var. bu taraftar yıllar önce tugay'a söve söve inletmedi mi stadı? bana mı yanlış anlatıldı bazı konular yoksa nesil baştan sona bu kadar çabuk mu değişti? küfürler edilerek bir anlamda kovulan tugay, ne çabuk bu kadar benimsendi? yapmayın ne olur! yıllar önce akla hayale gelmeyecek küfürler edilen tugay'dan bahsediyoruz. ingiltere'de başarılı olunca mı anlaşıldı değeri? "burada doğdum burada öleceğim." diyen tugay'a küfür etmek ayıp değil de, galatasaraylı'yım demeyen tugay'ın yaptığı mı ayıp? böyle bir adama içimizdeki fenerliler yakıştırmasını yaparken hiç mi acımadı içiniz?

    bülent korkmaz'dan, hakan şükür'den bahsediliyor. onların galatasaray sevgisi dile getiriliyor. pardon ama, bülent korkmaz'a edilen küfürlerin, hakaretlerin üzerinden çok zaman geçmedi sanki. ne çabuk değişiyor kararlar? iki gün önce, şampiyonluk yolunda fenerbahçe avantajlı diyen hakan şükür'e kustuğunuz kininiz ne zaman sevgiye dönüştü? tugay galatasaraylı'yım demedi diye mi bunlar yoksa fikirlerinizin arkasında duramamanızdan mı?

    tugay iyi ki gitmiş ingiltereye, iyi ki tüketmemiş kendini buralarda. ve iyi ki olaylara daha geniş pencereden bakabilme becerisi kazanmış. gitsin sadece futbolunun konuşulacağı ada topraklarına, bir daha da dönmesin. değeri bilinmeyecek yine. belki yeniden küfürler edilecek arkasından. ona saygı duyanlar her zaman arkasında olacak. onun içindeki galatasaray sevgisinden kendiminki kadar eminim. demiş ya röportajda; "sen ben hatırlayalım, başkalarının hatırlaması önemli değil". sen ben bilelim senin galatasaray sevgini, başkalarının bilmesi önemli değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın