• 151
    öyle müthiş bir kültürdür(!) ki, ne şikeye ne ırkçılığa ne de spordaki mafya ilişkilerine adam gibi tepki verilmemiştir üç senedir. liseli çok büyük duayenleri var ya bu camianın, resmen "fener düşerse biz de zarar görürüz" diye şikecileri savunmuşlardır utanmadan! yıllardır galatasaray'ın maddi problemleri konusunda bu aristokrat ultra über bilgili kişiler çözümün ç'sini üretememişlerdir. amatör şubelere 3-5 milyon dolar kaynak bulamazlar ama sorsanız "galatasaray'a hiç bir zaman bir şey olmaz" falan filan. yıllardır aynı terane.

    yüz akı yav bunlar ülkenin. yerim ya, ne kadar tatlılar adada boş beleş vakit öldürürken. hem tatlı hem kültürlü :))))) bi de korurlar ki birbirlerini, kene gibi kanını emerler galatasaray'ın. aha biri de murat özyer denen herif, aylardır yemediği bok kalmadı ama kimse dokunamıyor. düşünün kendi aralarında nasıl kafatasçı bir ayrımcılık olduğunu.

    yav o değil de bu aydın, ileri görüşlü, über kültürlü abiler şu faşist tüzük hakkında neden kılını kıpırdatmıyor acaba yıllardır? yoksa işlerine mi gelmiyor? yok canım onlar çok aydın ve kültürlü insanlar, ayrımcılıkla ne işleri olur. di mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın