• 52
    hagi ile alex'i kıyaslarlar. ha çoğu da hagi'yi izlememiştir bile. ama alex'in istatistikleri daha iyi... derler. siz bunu boşverin. uludağ sözlük'te arda turan ile özer hurmacı kıyaslandı bir sene lan deliler gibi. ciddi ciddi de kıyaslayıp özer'i galip çıkartıyordular lan. fenerbahçeli kafası bambaşka bir şey. ha sonra arda atletico'ya özer de kasımpaşa'ya gidince sustular...

    gelelim sneijder ile diyogo kıyaslamasına. mantıksız ve düz bir klasik fenerbahçe'li babam bile diego'yu izlerken; ulan bunu da aldık ama bi bok yapmıyo herif demiştir. hatta azıcık uğraşayım diyip, olur mu baba bu adam sneijder'den iyi dedim. ne iyisi onda biri etmez sneijder'in dedi ki her galatasaraylı'ya bok atan babamın bir kıyaslamada bu kadar galatasaray'lı oyuncuyu övüp fenerli'yi dip etmesi tarihte de ilktir.

    şimdiiii. işin ilginç kısmına geleyim. haftaya şikeciler ile maçımız var. eğer ki sneijder istatistik koyamaz diego koyarsa bu kıyaslama yapılır ve diego daha iyi bulunur. fenerbahçeli kafası böyle işler çünkü. diğer yol ise şöyle. diego da sneijder de istatistik koyamadı ortaya ama maçı fenerbahçe kazandı. yine kıyaslama yapılır ve hani lan ne oldu sneijder, bir bok yapamadı kazandık! denir ve diego yine öne geçer. kusura kalmayın hacılar, karşınızdaki adamlar fenerbahçeli. bakın fenerbahçeli diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın