resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3821
    başkan olduğu sürece barış 2 takım taraftarı arasında olmayacak, bu duruma neden olan kişi. türk futbolu böyle bir suçluyu, karaktersizi, futbol mafyasını daha önce görmedi. bu adamın gerçek hayatındaki işlerde, futbolda falan hile hurda katmadan yapacağı iş yoktur heralde, adam kolay yolu bulmuş, parayla tehditle işini halletmeye çalışıyor. ve öle bir düzendeyiz ki bu adamı eleştircek adamların yani basınımızın çoğu fenerbahçe taraftarı, veya bulundukları konuma fenerbahçe kaynaklı bağlantılarla geldikleri için aziz'e laf edemiyorlar. arada edenler de işinden uzaklaştırılıyor. neden? çünkü aziz'i eleştirenlerin yaptıkları iş gazetecilik, diğerlerinin yağcılık. aziz çoğu özelliğiyle türk insanına başka birini hatırlatıyor* ama gel gör ki bu ikisinin araları bozuk, fenerbahçe yıkılarak ''cumhuriyet'' yıkılacaktı, demogoji en üst boyutta. basında uğur meleke, farklı bir branşta olsa kaan kural gibi doğruyu her şartta söyleyebilecek adamlar olsaydı, bu adam ya hapisteydi, ya 2006 şampiyonluğumuzdan sonra yaptığı ağlama ve görevi bırakma performansların sonra basın kendisinin kalemini kırmıştı, zor yapardı başkanlık.

    basın tabii ki suçluyu eleştirsin, bu biz olsak bile, adil, dürüst olsun hayat, spor. diğer türlüsü zaten bize yakışmaz ama bu adamın yer aldığı tüm etkinliklerden sürekli pis kokular geliyor, başarı elde etmemiz için rakiplerimizi yenmek değil, bu adamın yarattığı, yaptığı kulis oyunlarını yenmekte gerekiyor.

    başa dönersek kendisinin başkan olmaması durumunda iki kulüp belirli adımlar atabilir ancak aziz'in bu kadar destekçisi varken bu olay yakın gelecekte çok zor ve basının da bu iş hoşuna gidiyor, sürekli fitilliyorlar iki tarafı. mükemmel düzenimiz var türkiye olarak, kaostan çıkmamıza izin yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın