resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 132
    165696 no.lu mailimde üzerinde durmaya çalıştığım ana konu şanslı olmak ya da olmamak değil ahlaklı olmak ya da olmamaktı sevgili sözlük halkı. tabi ki herkes bir insanı sevmek ya da nefret etmekle mükellef değil, ancak adı galatasarayımla özdeşleşmiş fatih terim gibi değerli bir insanın benim gözümde ahlak sınırlarını çok çok aşan ve futbolu çirkinleştiren olaylara girmesini sindirememem beni hödük yapmamalı diye düşünüyorum.
    şanslı olup olmadığı konusunu sabaha kadar tartışırım, ancak galatasaraylılık terbiyesi, insanlık onuru, rakibe saygı, alçak gönüllülük gibi konuların tartışma konusu bile olmaması, bu tip konularda herkesin hemfikir olması gerekir bence.
    şans konusuna gelince, evet gerçekten çok iyi bir öğrencidir, piontek'ten çok şey aldığı, sonrasında hocasından çok daha ileriye gittiği de açık. bu da kabul. evet 90'lı yılların ilk yarısında türk futboluna verdiklerini de inkar etmek yersiz. ama iyi öğrenci olmak iyi öğretmen olmak anlamına gelmiyor malesef. orada kaldı fatih terim. bir gram dahi geliştiremedi kendini. övüldükçe şişen egosunun altında ezildi. 90'ların fatih terim'inin birikimi neyse, bugünkünün de o. çünkü artık kimse tenkit edemiyor fatih terim'i. kimse ders vermeye de kalkışamaz, çünkü kendisi en büyük.
    milan'ın aldığı her oyuncu mükemmel, her antrenör kusursuz olmuyor. netekim terim kovulmuştur ve milliyetçi duygularla kendisine hakettiği süre tanınmadı diye düşünmek de fazla duygusallık olur bana kalırsa.
    ezcümle takımımın başında görmekten gurur duyduğum teknik direktörler feldkamp, lucescu, gerets gibi iyi ya da kötü futbol oynatsınlar bulundukları yerin ağırlığını taşıyan insanlardır, terim gibileri değil. umarım bir gün tekrar başımıza da getirilmez. **
App Store'dan indirin Google Play'den alın