• 365
    her konuda çok şişirilen ülkem. öncelikle format ile alaklı olarak spor alanında her sene goygoy yapılır başarısızlıkla geri dönülürdü. hiç bir zaman top oynamadığımızı spordan anlamadığımızı kabul etmedik. futbolda ufak bir kıpırtı yaşadık 2002 de o kadar ondan sonra çöküş 2008 de şanslar ballar şeklinde yine kıpırtı çöküş. koskoca 90 yıllık ülkenin futbolu bu. düşünün sizden sonra kurulan her ülke sizi geçiyor her alanda ama siz eski yerinizde sayıyorsunuz.

    diğer konular teknoloji alanı, yapım yıkım alanı örneğin en çok övündüğümüz alanlardır kişiler olarak değil yönetenler olarak söylüyorum bunu. bakın hastanelerde randevu kolay alınıyor, yok yol yaptık yok demiryolu yaptık. ulan bunları bu devirde yapmayanı sikiyorlar. elin arabı 1 haftada gökdelen dikiyor 2 ayda stad yapıyor sen 2 yılda yapıyorsun. adamlar hızlı tren yapıyor 300le gidiyor sabit sen hızlı tren yapıyon max 120 yapıyor geçemiyor tren yolun uygun değil diye. onları değiştiriyorsun bu sefer kaza oluyor. her ülke cillop gibi asfaltla takılyor sen hala yama peşindesin. amk teknoloji ilerledi sen hala nuhtan kalma sistemler kullanıyorsun.

    son konu türkler olarak en sevdiğimiz husus ordu güçlü türkiye. ulan ne güçlü türkiyesi be. bütün elimizde olanlar amerikanın almanyanın çöp diye attıkları. f-16 varmış uff ulan f-16 mı kaldı lan. aç bir vikipedi bak üretim tarihine bak. adamlar f16 yerine f22 çıkardı f30 çıkcak amk biz hala f16. adam teknoloji geliştikçe uçak geliştiriyor biz yeni gelmiş sistemi antika uçağa takınca mutlu oluyoruz. ulan bmc ile anlaşıp kirpi adı altında araç yapmaya çalıştın onu bile yaptıramadın amerika hummer salsada 3-5tane askeri ona koysak derdindesin.

    neyse sonuç olarak dünyada bizden başka kendini bu kadar olduğundan büyük gören yoktur. bazı kişiler bunun farkında ama hala kör olanlar var. ama olsun f-16mız olsada dedenizle yaşıt efsane sonuçta ne uçuyor ne bombalıyor dimi. ne güzel karadan tanklarla gidiyoruz. millet oraya helikopter ile gidip 2 saniyede operasyon yapıyor biz göt korkusundan antika tankla gidebiliyoruz. ahh ahh ülkenin haline bak. hepsini geçtim amk milli takımı bile top oynamıyor letonya kim lan kazakistanı yenince seviniyoruz şu hale bak vay amk.

    (bkz: rahatladım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın