resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6528
    aysali elestirince terimsever oluyorsun insanlarin gozunde, cok garip. şimdi yazidigimi okuyacaklar, adima bakacaklar vay suna eksiyi basiyim pis terimci diyecekler. desinler. yalniz her seferinde ayni siglikla basa donmekten biz biktik onlar bikmadi. aysali sevmem. sevmeme sebebim terimden bagimsizdir. kulubu kullanip kullanip en ihtiyaç duyuldugu anda kacip gittigi icin sevmem, kimlere ne paralar yedirildi bilmiyorum ama gecen subat doneminde har vurulan 20 milyon euroluk transfer fiyaskosu icin sevmem, durup dururken selcukla buraka yaptigi acaip sozlesmeler icin sevmem, basket takimi bugun yedi sekiz adamla can cekiserek oynamak zorunda kaldigi icin sevmem, engelsiz aslanlara paralari odenmedigi icin sevmem. baskan dedigin adam yarini dusunup hareket edecek. taraftardan ne farki kaliyor ozaman? goz onunde diye futbol takimina olmayacak harcamalar yap, diger herseyden elini etegini cek basketbol can cekissin. butun gelirleri bitir, avrupaya gitme sansi tehlikeye girsin. boyle baskanligi herkes yapar birader. sen ekonomiyi cevirmekten haber ver?

    ilk sezonunda iyi transferler yapti iyi bir ekibe iyi destek sundu. ama sonrasinda egosu galatasaraydan buyuk geldi. futbolu kolay sandi herseyin basindaki tek adam olmak istedi ama futbol dusundugu gibi kolay degildi. takim cok para harcadi ve karsiligini alamadi. şimdi ne bir transfer yapabiliyoruz subat ayinda, ne de onumuzdeki yillara umutla bakabiliyoruz. iste bunun sorumlusudur unal aysal. ben onu bunlar yuzunden sevmem. iki sampiyonlugu bize adnan polat da kazandirdi yoksa. duygun yarsuvatla dorduncu yildizi takacagiz lan var mi otesi amk? mesele iki kupa bir yildiz degil. mesele baska. bizim onu sevmeme nedenimiz baska.

    ha yarin gelir elini tasin altina koyar mi? bilmem. koysun ister miyim? eskiden olsa belki evet ama son bir yilda bizi o kadar kotu hallere dusurdu ki artik istemem. onu istememe sebebimin de fatih terimle alakasi yok. ondan once bir suru sebep var. once bunda anlasalim. sonra konusalim. ama allah rizasi icin ben bu adami sevmiyorum diyince terim fanatigi diye yaftalanmayayim. ayni iki cumle etrafinda donmeyin, olaylara daha genis bakalim. sığ olmayalım rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın