resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6515
    kendisi ve yönetimi o kadar kurumsaldır ki atletico madrid ile oynanan somaya yardım maçında bu proje ile hiç ilgilenmemiş ve 4. derece yetkili bir yöneticiye tüm organizasyonu devretmiştir, üzerine de hiç kontrol etmeden maç öncesi çeşmede otelde kalmalar maça helikopter ile gelmeler falan klübün parası çok güzel yenilmesine müsama göstermiştir.

    ayrıca kendisi o kadar kurumsal ve galatasaray'ı seviyor ki kalamış tesislerinden aylardır para gelmiyor , gidip de aceba neden diye bakmıyor, aksine umursamıyor ve klübün parası boşa gidiyor.

    kendisi o kadar kurumsaldır ki riva arazisinde arazi kullanım hakkımız dolarken hiçbirşey yapmadan beklemiş,iş işten gectikten sonra da '' satalım bu rivayı para gelsin '' diyerek işin içinden sıyrılmaya kalkmıstır. neyse arada fenerbahce'ye iyi laf sokuyor. büyük başkan.

    özet: fatih terim basarıları kazanmıs, ünal aysal ekmegini yemiş, fatih terim gittikten sonra kimsenin umurunda olmadıgı türkiye kupasını almıstır. hayatının en büyük hamlesi ergin atamanı takımın basına getirmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın